Inzulinrezisztenciám van? Glükóz 0' 5, 0 Glükóz 60' 6,1 Glükóz 120' 5,9 Inzulin 0' 5,6 Inzulin 60' 35,3 Inzulin 120' 58,3
Lombikra készülünk, jók a hormoneredményeim, rendszeres mensesem van, igazolt peteéréssel.
Szerintetek szükséges kezelés a lombik elkezdése előtt?
Szia!
Ezek nem olyan vészes eredmények. Nekem ennél rosszabbra azt mondta az orvos a Kaàliban,hogy indulhat a program. Kaptam rá gyógyszert egyébként.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, sikerült megnyugtatnotok.
Az étkezésre most már jobban figyelni fogok, megpróbálom a szénhidrát diétát, és mozognom is többet kell.
Ezt a vizsgálatot magamtól csináltattam, ha legközelebb megyek a Kaáliba megmutatom az orvosnak.
Első vagyok. :)
Nekem ilyenek lettek az értékeim: (kerekítve)
0': 12
60': 100
120': 65
Erre mondta Győrben a Kaális orvos, hogy emiatt indulhat a program, nem gond. Az egy másik kérdés, hogy nem jutottunk el odáig, mert bár azt mondták, hogy nem lehet babám, mire eljutottam az endokrinológushoz már babát vártam. :) Akkor még gyógyszert sem szedtem, tehát nem okozott gondot az IR.
21 hetes kismama
Gratulálok!
Mi rossz spermakép miatt megyünk a Kaáliba, velem elvileg minden rendben, rendszeres menses, peteérés, jók a hormoneredményeim is. nem kérték ezt a vizsgálatot, de a magam megnyugtatására megcsináltattam, meglepő volt az eredmény, de legalább kiderült. Volt 3 inszemünk is, a 3. után voltak halvány tesztjeim, de aztán megjött.
Kedves utolsó!
Köszi, hogy leírtad a Te tapasztalataidat. Már 4 éve próbálkozunk, de akkor már inkább várunk még pár hónapot, amíg ez rendbe jön. Leírod mit mondott az orvos? Diétázol is?
Szia!
Köszi a választ!Most csinálom a diétát, 160 grammosat, mert nekem nem árt leadni néhány kilót, kb. 8 kg felesleg van rajtam és elkezdtem tornázni is. Orvoshoz is elfogok menni, de remélem a diéta és torna segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!