Lombikos vagyok, ma kezdődött a stimulációm. Holnap van egy buli, szerintetek ihatok alkoholt vagy inkább el se menjek?
Megmondom őszintén, megdöbbentett a kérdés........... Gondolom első lombik...
Nem, nem lehet inni! Napi 1-1.5 dl jó minőségű száraz vörösbor ajánlott a stimu alatt a tesztig, de ennyi. Nem több!!!!!!!!!!!!!! Iszonyú összegekről és hatalmas lelki terhekről van itt szó ilyenkor; nem lehet kockáztatni! Ki tudja mi hogy hat; milyen gyógyszer hogy kerül kölcsönhatásba az alkohol szervezetedre gyakorolt hatásával. Csak arra gondolj hogy pl. megugrik a vércukor szinted; dehidratál... A Vércukor szinted ha nem tökéletes; semmi értelme a stimunak; én is sokat szenvedtem vala hogy beálljon a lombik előtt, e- nélkül nálunk el sem kezdik. Stimuknál ajánlott a bőséges folyadék fogyasztás; napi 3 l víz kb; vagy több. Kell hogy dehidratáljon az alkohol? Fontos a pihenés is; nem is folytatom.
Persze el lehet menni; szopogasd el az a 1.5 dl bort egy óra alatt; aztán menj haza; most a lombik sikere a legfontosabb. Ha nem sikerül, úgy is jó gyógyír a buli..... Négy hetet kell kibírnod! És sikertelenség esetén nem fogod magad okolni, hogy lehet hogy oda nem kellett volna elmenni; mert az ember ilyenkor mindenért magát (is) okolja, nem esne jól utólag ez miatt őrlődni. Bízzunk benne hogy sikerül, akkor pedig a terhesség felülír majd minden bulit, de akkor tudod majd úgy is élvezni a társaságot hogy te leszel az egyetlen józan. :-) Sok sikert neked!
Ez a kétrészes videó sok újat mondott nekem az alkoholról, szó lesz benne arról, hogyan támadhatja meg a női sejteket.
https://www.youtube.com/watch?v=9yk2pr-lUYo
https://www.youtube.com/watch?v=5K_Lqrt44mw&src_vid=9yk2pr-l..
Mi a fontosabb a gyerek vagy az alkohol? HA ez utóbbi, akkor hagyd a lombikot, nem kell még egy "eltartott" ebbe az országba.
A gyerekvállalás áldozatokkal jár! HA már most nem tudsz lemondani erről-arról, akkor ne is kezdj bele, mert csak a gyereked látja kárát és kezdi az ÉLETét Handycappel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!