S. O. S Lombikosok! Valaki hasonló helyzetben volt már? (többi lent)

Figyelt kérdés

Pénteken volt punkcióm, akkor erő petefészek fájdalmam volt (tudom normális). Tegnap mondhatni semmi bajom nem volt, tettem-vettem otthon! Ma viszont erős méhfájás, és mellette furcs önkivületi érzés ( szédülés stb...)! Igaz, sok fehérjét nem fogyasztottam és a folyadék pótlás sem az erősségem! Lehet-e emiatt vagy inkább valamelyik gyógyszer mellékhatása miatt lehet ez (Aspirin protect, Magnerot, E-vitamin, Gravida, Ultrogestan, Medrol, Kálium 2 naponta)

Eléggé kétségbe estem, holnap lenne a beülti!

2014. okt. 5. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel a dokidat! Lehet a folyadékhiánytól is! n sem ettem túl sok fehérjét és nem lett semmi bajom de mindenki más! hova jársz?
2014. okt. 5. 14:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Debrecen Kaáli
2014. okt. 5. 17:05
 3/4 Manka68 ***** válasza:
Ilyenkor muszáj erőltetni a fehérjét és a folyadékot a hiperstimu elkerülésére. Hívd fel a dokidat, megmondja mi a teendő.
2014. okt. 6. 05:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi újság veled? Ha kevés sejtet szívtak le, kb 2-4, akkor nincs veszély a túlstimulációra, de ha többet, akkor igen. Ha keveset szívtak le, akkor más komplikáció is felléphet, így érdemes hívni őket, nehogy baj legyen.
2014. okt. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!