Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha össze-vissza jön meg a...

Ha össze-vissza jön meg a menzeszem, akkor honnét tudjam hogy mikor lehet először tesztelnem?

Figyelt kérdés
Van már egy 3,5 éves kislányunk aki gyakorlatilag az első védekezés nélküli együttlétből fogant, így eddig csak hírből ismertem a teherbeesési problémákat. Most kistesót szeretnénk, május óta próbálkozunk de még semmi...Illetve, szerintem augusztusban sikerült mert lett 3 pozitív tesztem de aztán egy hét késéssel megjött. Nekem sajnos soha nem jön meg időben, általában késik vagy korábban jön 1-2 nappal. Például tegnap kellett volna megjönnie , fáj is a hasam és feszülnek a melleim sőt hányingerem is van napok óta de csináltam két tesztet és mindkettő negatív. De előző hónapban detto ugyanez volt és 4 nap késéssel jött meg. én ezt már nem értem.... :-((((
2014. okt. 4. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

1-2 nappal jön össze vissza?

nekem 1-3 hónapokat is csúszott, figyeltem az ébredési hőgörbémet 3 cikluson át (nekem az majdnem egy év!) és tudtam, mikor kell tesztelni, 1-2 nap eltéréseknél szerintem ha tesztelsz max 1 hét késésnél, az már pozitív lesz. A pozitív teszt az terhesség, ha utána megjön, vagy negatív lesz a teszted, akkor nem marad meg a baba, ez gyakori egyébként.

2014. okt. 4. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon rendszertelen a ciklusom sajnos.

Én hőmérőzök, így napra pontosan tudom mikor kellene megjönnie. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás!

2014. okt. 4. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem a leghosszabb ciklusod vedd figyelembe. Pl. ha 35 nap alatt mindig megjön, akkor soha ne tesztelj mondjuk a 30. napon, hanem inkább a 36-on. Ez biztosabb eredményt mutat, és egy csomó pénzt megspórolsz illetve idegeskedést. Sok sikert!
2014. okt. 4. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még sosem hőmérőztem, megpróbálom akkor, hátha az segít betájolni a dolgokat :-) Legutóbb amikor megjött késve, akkor megfogadtam hogy nem fogok többet tesztelni csak egy hetes késésnél, viszont kicsit aggódtam hogy nincs-e valami gond velem ezért teszteltem...
2014. okt. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!