3napja késik a menzeszem, a reggeli teszt negatív lett.1 héttel ezelőtt alhasi fájdalmaim kezdődtek (mintha megjönne) , ezek 1-2 napja gyengébbek, és a mellbimbóm is érzékeny lett. Nagyon szeretnénk babát. Mikor érdemes újra tesztelnem?
Csak bízom abban, hogy volt pé-m. A ciklusom rendszeres, pé-s tünetek vannak, de ovulációs tesztet nem próbáltam eddig, és mást sem. Pont nászúton voltam "félidős", 2 naponta próbálkoztunk, most ahogy írtam, 3 napja késik. Akkor várok még 3 - 4 napot. Hátha... :)
Melyik tesztet érdemes megvenni?
én ugyanabban a szituàcioban v.ok mint te,csak nekem fehérfolyàsom is van(krémszerü)én vàrok 2 napot,aztàn veszek két teljesen különbözömàrkàju tesztet,és akkor tuti lesz eredmény
sok sikert!
Tudom, nehéz kivárni, de sztem (saját tapasztalatból kiindulva)várj még min 5 napot, akkor már a teszt kimutathatja (reggeli első pisi!!). Mindegy milyet veszel, tutibb ha két különbözőt csinálsz, egymás után 1-2 nap.
Kívánom, hogy az legyél!
22 hetes pocakos
Köszönöm a tanácsot, megfogadom! Remélem, addig a mikulás /menzesz:)/ sem lep meg!
Gratulálok a babyhez :D
Pár nap múlva tesztelhetsz megint!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!