Lombikosok, járt már valaki hasonlóan?
Figyelt kérdés
Fagyasztott embrió beültetésem volt 09.16-án. 3 napos embriókat kaptam vissza. 3 alkalommal kaptam 1 egész ovitrelle-t, az utolsót 22-én. Progeszteron pótlás Crinone-nal.
ET+11 reggel pozitív teszt, délután vérzés, reggelre már csak maszatolás. Ma vagyok ET+12 napon, picit erősebb pozitív a teszt. Holnap megyek dokihoz. Mi lehetett ez a vérzés, és a pozitív teszt az ovitrelle-től lehet?
2014. szept. 28. 13:00
2/5 anonim válasza:
Szerintem vmelyik embrio nem tapadt meg a harombol es azert vereztel.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Igen gondoltam én is erre, lehet, hogy ez történt. Vérvételen voltam, ET+13 napon hcg 275 :-) Nem az ovitrelle-től volt pozitív a tesztem.
2014. szept. 29. 13:09
4/5 anonim válasza:
Gratulálok!!! Igen, ahogy az előző válaszoló is írta, valószínűleg az egyik embrio távozhatott... Megkérdezhetném, hogy Neked hanyadik napon volt a tüszőrepesztés, majd a visszaültetés? Előre is köszönöm, bocsi az OFF-ért... :)
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, elnézést csak most olvastam. Ciklus 12. napon volt ovitrelle, 17. napon kaptam vissza a babákat.
2014. okt. 9. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!