Állandó barnázás, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Június közepén hagytam abba a fogamzásgátló szedését állandó barnázás miatt(többet is használtam és egyik sem jött be).Utána az első menszim 1 héte késéssel de megjött utána viszont már a 2.hónaptól a középidőtől folyamatosan barnáztam,elmentem dokihoz aki azt mondta hogy vastag a nyálkahártya és az egyik hormon valószínű nem termelődik.Írt fel norcolutot ami után megjött de most megint ott vagyok hogy a 30.napnál tartok és már 1 hete barnázok.Hétfőn megyen megint dokihoz.Meg vagyok ijedve mert jövőre lesz a párommal az esküvőnk,van már egy gyerkőc de nagyon szeretnénk majd egy tesót.Szerintetek összejöhet????El vagyok keseredve eléggé :(((((2014. szept. 23. 21:18
1/3 anonim válasza:
2 éve hagytam abba a fogamzásgátlót (szintén ilyen tünetek miatt), mostanában (!) kezd el rendeződni talán a ciklusom, sajnos baba még nincs :( Az nőgyógyászok nem nagyon tudnak ezzel mit kezdeni (kevés, aki belátja, hogy a tabletta hormonproblémákat okozhat), inkább az endokrinológus... Javaslom, te is keress fel egy endokrinológust, de a szervezetnek idő kell, amíg helyreáll!
2/3 anonim válasza:
igyál palástfüvet a 14. naptól és próbáld meg a mastodynon cseppet (barátcserje) is 2-3 hónapig.
ha nem méhszájseb csinálja a barnázást, akkor progeszteron gyengeség, amire vagy hormonpótlás kell, különben elmegy a baba, vagy ezek a növények is segíthetnek.
3/3 anonim válasza:
en nem szedtem fogamzasgatlot,de majd egy evig barnaztam,az orvos azt mondta,h nem baj.mikor terhes lettem,akkor nem volt barnazas menzi elott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!