Hogyan zajlik le egy lombik?
Szia.
Elsőre egy konzultációra kell mennetek egy meddőségi centrumba. Mi a Forgácsba járunk.
Első konzultáció 15000 forint körül mozog.
Nőknél kell ultrahang rákszűrés hepa hiv, petevezetőéségi méhtükrőzés menstruációnál a 3 napi és a 21 napi vérvétel, férfiaknál hív stb és spermatorgram.
Ha ezek megvannak mehet a lombik. Ezek vagy fizetősek vagy nem, intézete válogatja, mi fizetősre mentünk.
15-én megyünk megbeszélni mikor kezdjük a szurit és jövő hónapban pedig beültetés :)
Beültetésnél 2 vagy 3 embriót kérjetek vissza! Többes terhességnél kérhetted redukciót, de két baba általában összejön :)
Sok sikert :)
Leírom, hogy kb Szegeden hogyan zajlott az egész, mert nekem sem segített senki ebben én is másra számítottam.
Ált. a menzesz első napja utáni 2.-3. napon meg kell jelenni az első uh.ra (igen, jól olvasod, vérzés közben!). Ekkor elkezdik a hormonos kezelést. Az orvos csak annyi hormont ír fel, amennyi 2-3 napra elég, mert nem akar túlstimulálni. Nekem kb. 2 naponta vissza kellett mennem, reggel levették a vért, megnézték a hormonszintet (az eredméyn kb. 2-3 óra múlva lett meg), utána uh. és csak ezután írta fel az orvos a következő adagot. tehát összességében a menzesz megjötte és a punktio között 2-3 naponta vérvételre és uh-ra kell járnod.
A punktio szintén egy egész nap, mert altatnak, engem utána a beültetésig nem engedett dolgozni az orvos, megjegyzem annyira görcsöltem, hogy nem is tudtam volna. 3 nap múlva beültetés és szigorú ágynyugalom 2 hétig. Amikor azt mondtam, hogy mennék dolgozni, fel volt háborodva, hogy ha ennyit nem tudok megtenni az ügy érdekében, akkor kárnak raboljuk egymás idejét. Megjegyzem, igaza volt!!!! 31 hetes kismami vagyok:-) febr. 13-án volt a beültetés. Én tényleg betartottam minden előírást. Sok sikert:-)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a lombik program VESZÉLYEIRŐL tájékoztatják-e a leendő szülőket az orvosok, mely veszélyek a sok-sok hormon következtében károsítják az anya és a kis baba egészségét????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!