Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ez már ir? Mert az 1 éves...

Ez már ir? Mert az 1 éves eredményem nem ilyen volt! Mondjon már rá valaki valamit!

Figyelt kérdés

cukor

0"5,45mmol/l

60" 7,74 mmol/l

120" 5,93 mmol/l

inzulin

0" 3,16 uIU/ml

60" 33,20 uIU/ml

120" 35,00 uIU/ml

egy kérdés nem tudtam egyszerre meginni a cukros vizet az lehet a baj?? mert utána mondták de azt mondták ez nem befolyásol semmit!

2014. aug. 22. 14:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld,nekem 211 volt az inzulinom, és azt mondták minden rendbe. Hát inkább elmentem egy fizetős magándokihoz, aki a haját tépte, hogy mondhatják erre hogy minden rendbe. Így gyógyszer, diéta, torna után 9 hónapra rá babát vártam. Ha saját magad nem mész utána, nem foglalkoznak veled. És ha teherbe is esel, nagyobb a vetélés kockázata ha nincs kezelve.
2014. aug. 24. 17:51
 12/19 A kérdező kommentje:
de ez már vicc!normális??hülye ez??már bocs!magán endo dokinál voltam akkor vagyis 1 éve!Pestre készülök most!szept.15-én!
2014. aug. 24. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát pedig az elég "súlyos", ha nincs peteérésed, ha gyereket akarsz. Ez itt a nagyobb gáz. Viszont kismillió módon lehet segíteni rajta. Legalábbis megpróbálni.

Persze egy vérkép nem vérkép. Lehet, hogy egyszerűen csak pont ovu nélküli ciklus volt, bárkivel megesik.

A tendencia a lényeg.

2014. aug. 27. 12:28
 14/19 A kérdező kommentje:

szia!

utolsó válaszoló:igen akkor nem volt pé-m mert nem is éreztem az ovut mert átlagosan mindig érzem!sok minden össze jött akkor és valszeg a stressztől nem volt!DE most biztos volt!július 26-án jött meg és augusztus 12én éreztem az ovut és rá 15 napra vagyis augusztus 27-én jött meg!de ez mind nem bizonyítja azt,hogy minden rendbe is van!össze-vissza jön meg!átlagosan 32 nap de volt már hosszabb ciklusom is!a mostani eredményeimet még nem kaptam meg így arról nem tudok nyilatkozni!voltam 3 és 21 napi vérvételen pajzsmirigy uh (amin mindent rendbe találtak legalább is nem mondtak semmit)milyen vizsgálat kellhet még??mindig a méhnyálkahártyámmal volt baj nem akart vastagodni csak gyógyszer szedésével (e vitamint szedtem)!köszönöm ha ír valaki!

2014. aug. 29. 07:25
 15/19 A kérdező kommentje:
sziasztok!nem tudom ír-e valaki de már totál elegem van!még mindig nincs kész és nem is tudja a doki mikor lesz kész a 3 napi vérvétel eredményem!így le kell mondanom a mensmentis-i időpontomat!de a dokim mondta,hogy következő ciklusba elkezdhetem újra az inszemet!most nem tudom mit csináljak!folytassam így??vagy kérjek új időpontot a mensmetis-be és csak utána folytassam??de eredmények nélkül ,hogy menjek??a 21 napi vérvételem jó lett !volt peteérésem!valaki írjon már!!köszönöm!!
2014. szept. 11. 15:22
 16/19 A kérdező kommentje:

hát elkezdtem szedni a gyógyszereket amit a doktornő írt fel !mert csak igazolva lett a pco,ir pajzsmirigy betegségem!

már két hete szedem közbe próbálom tartani a napi 5 étkezést meg kerülni pár dolgot!

kérdésem az lenne ha ír valaki nekem nekem átlagosan 32 naposak a ciklusaim de már volt 42 napos is !éreztem mintha 14-én lett volna ovum (de nem biztos)ahhoz képest már késik!!bezavarhatott a gyógyszerek??vagy mitől késhet??már megint 42 napos lesz a ciklusom??vagy ez normális és várjak türelemmel??köszönöm ha ír valaki!!!

2014. szept. 30. 14:53
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem a nődoki és az endokrinológus is ajánlotta nagyon az inofolic-ot, esetleg nézz utána, sokaknak segített már rendbetenni a ciklust
2014. szept. 30. 14:58
 18/19 A kérdező kommentje:
hát köszi ,hogy írtál!!igen azt nekem is mondta az endo doki és vettem is!napjába kétszer iszom!!de miért késik??el se tudom képzelni mitől késhet!
2014. szept. 30. 15:31
 19/19 anonim válasza:
Szia! Megnyugtatlak- én mindig is tudtam, h PCOS vagyok és volt már h éhgyomi 8,6 volt és SOHA, SENKI nem küldött terheléses inzulinra és cukorra. Múlt hónapban felvetettem a témát az orvosomnak és ő azt mondta azt csak a terhes nőkön végzik. Elmentem privát vérvételre és ott a nővér szintén elküldött a p.csába és nem akarta megcsinálni ha nem vagyok terhes. El is felejtettem az egészet. Hanem most a héten utána olvastam annak, hogy van-e nő aki PCOS-sal teherbe esett és mindenki azt írja, hogy miután az IR rendeződött pikk-pakk jött a baba. Holnap reggel 1O-re megyek a nőgyógyászomhoz és kierőszakolom a terheléses vérvételt. Annyira elszomorít, hogy ilyen emberekkel vagyok körülvéve. Ha én nem járok utána a dolgoknak, akkor ők ugyan nem tesznek semmit....
2014. szept. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!