Ez már ir? Mert az 1 éves eredményem nem ilyen volt! Mondjon már rá valaki valamit!
cukor
0"5,45mmol/l
60" 7,74 mmol/l
120" 5,93 mmol/l
inzulin
0" 3,16 uIU/ml
60" 33,20 uIU/ml
120" 35,00 uIU/ml
egy kérdés nem tudtam egyszerre meginni a cukros vizet az lehet a baj?? mert utána mondták de azt mondták ez nem befolyásol semmit!
Hát pedig az elég "súlyos", ha nincs peteérésed, ha gyereket akarsz. Ez itt a nagyobb gáz. Viszont kismillió módon lehet segíteni rajta. Legalábbis megpróbálni.
Persze egy vérkép nem vérkép. Lehet, hogy egyszerűen csak pont ovu nélküli ciklus volt, bárkivel megesik.
A tendencia a lényeg.
szia!
utolsó válaszoló:igen akkor nem volt pé-m mert nem is éreztem az ovut mert átlagosan mindig érzem!sok minden össze jött akkor és valszeg a stressztől nem volt!DE most biztos volt!július 26-án jött meg és augusztus 12én éreztem az ovut és rá 15 napra vagyis augusztus 27-én jött meg!de ez mind nem bizonyítja azt,hogy minden rendbe is van!össze-vissza jön meg!átlagosan 32 nap de volt már hosszabb ciklusom is!a mostani eredményeimet még nem kaptam meg így arról nem tudok nyilatkozni!voltam 3 és 21 napi vérvételen pajzsmirigy uh (amin mindent rendbe találtak legalább is nem mondtak semmit)milyen vizsgálat kellhet még??mindig a méhnyálkahártyámmal volt baj nem akart vastagodni csak gyógyszer szedésével (e vitamint szedtem)!köszönöm ha ír valaki!
hát elkezdtem szedni a gyógyszereket amit a doktornő írt fel !mert csak igazolva lett a pco,ir pajzsmirigy betegségem!
már két hete szedem közbe próbálom tartani a napi 5 étkezést meg kerülni pár dolgot!
kérdésem az lenne ha ír valaki nekem nekem átlagosan 32 naposak a ciklusaim de már volt 42 napos is !éreztem mintha 14-én lett volna ovum (de nem biztos)ahhoz képest már késik!!bezavarhatott a gyógyszerek??vagy mitől késhet??már megint 42 napos lesz a ciklusom??vagy ez normális és várjak türelemmel??köszönöm ha ír valaki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!