Terhes lehet a barátnőm?
Figyelt kérdés
Ma 3 hete(augusztus 2. napra pontosan) hogy volt egy kicsi iszogatás a barátnőmmel.történt néhány dolog és nem védekeztünk. nem mentem el benne teljesen. mikor éreztem jön akkor ki húztam.másnap meg jött a menzesze de idegesek vagyunk hogy terhes lehet. tesztel még várni akarunk. a terhesség jelei mikor kezdenek mutatkozni?mert azóta el telt 3hét.2014. aug. 22. 00:28
1/7 anonim válasza:
Kicsi az eselye, ha a ciklusnak ennyire a vegen tortent ez a" kis" felelotlenseg. A terhessegi tunetek kozul a mell erzekenyseg nalam akkor kezdodott amikor meg kellett volna jonnie, tehat a fogantatas utan kb. 2 hettel. A hanyinger az erre ra meg kb. 2 het. Tesztet mar csinalhattok mertelvileg mar kimutatja, de ha jol szamolok, kb. 1 het mulva ujra menstrual a baratnod.
2/7 A kérdező kommentje:
ezt akarjuk ki várni. ő semmi jelét nem érzi annak hogy bármi más változás lenne a testével vagy épp fejlődésbe kezdett volna a magzat benne. tesztel még várunk következő haviig. az vagy 2hét kb.
2014. aug. 22. 00:47
3/7 anonim válasza:
Miért vártok? Akármelyik drogériában (DM, Rossmann) lehet kapni terhességi tesztet, X-epil kb 600 ft és 2 db. Nem kell kérni. Bemész, leveszed, kifizeted...
4/7 anonim válasza:
Tünetek nem biztos, hogy jelentkeznek, arra nem tudtok hagyatkozni, jól csináljátok, a köv mensi után teszteljetek, illetve ha az kimarad, legközelebb pedig védekezzetek.
5/7 anonim válasza:
Három hete volt az aktus, ha van baba, azt már mutatja a teszt. Vegyetek egyet, csináljátok meg, és akkor kiderül, hogy kell-e izgulni, vagy nem.
6/7 anonim válasza:
Ha másnap megjött a mikulás akkor miért kellene tesztelgetniük?
7/7 anonim válasza:
Nekem az elso tunet a mentruacio elmaradasa volt.a tobbi olyan 7-8 hetesen kezdodott kb.de ez mindenkinel mas.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!