Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Sajnos nem sikerül teherbe...

Sajnos nem sikerül teherbe esnem és inzulin rezisztenciát állapítottak meg. Reggelire 30 g lassú felszívódású szénhidrátot kell ennem, tudnátok ötleteket adni miket ehetnék reggel?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam vízzel készített zabkásával, de nekem gyümi és cukor nélkül ehetetlen, korpovit keksz elég tízóraira és utóvacsira, a kenyér-felvágott-zöldség kombináció már uncsi. Valami egyszerű kellene, amiből egyből megvan a 30 g és akár előző nap meg tudom csinálni. Pl. muffin, csak nem találtam receptet hozzá. Akik IR-esek hogy oldjátok meg a reggelit munkába rohanás közben?
2014. aug. 14. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

100 gramm tk. tönkölynek a CH tartalma 63,6 g, én 30 gramm CH-t reggelizek, de nem szórakozok, 50 gramm lisztből csinálom magamnak, ahhoz pici só+ pici olaj, én olivát szoktam és víz, amennyit felvesz. Tapasztalat, hogy ha nagyobb mennyiséget csinálsz akkor könnyebb vele bánni. Nekem mivel ezt eszi mindenki, így 150 grammból csinálom, ahhoz teszek egy csapott teáskanál sót és a végén azt szedem mérleg alapján 6 pici bucira. Azt kilapogatom és megsütöm serpenyőben, kettő az enyém. :) Próbáljátok ki, nagyon fincsi. Én csináltam már sima tk. lisztből, grahamből, de a tönköly a legfinomabb.

7-es voltam

2014. aug. 15. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
köszi, kipróbálom!
2014. aug. 16. 07:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező:Én is IR szerint eszek,de én még vegetáriánus is vagyok és glutén mentesen eszek.Az én reggelim:köleskók(én találtam ki a nevét mert hasonlított számomra a rizskókhoz).Mindig előző napon csinálom!Jénaiba 150 gramm nyers kölest teszek,és ráöntök 450 gramm vizet,édesítésnek stiviát használok,íznek meg vanilia port vagy fahéjat néha kakaót.Bedobom az előmelegített sütőbe,takarékra!Nézni kell és amikor már felszívta a nedvességet de még keverhető akkor gyorsan összekeverem hogy ne maradjanak a tetején kemény nyers kölesdarabok,kanállal elegyengetem a tetejét ,majd 5-10 percre visszateszem.10 perc után elzárom a sütőt ráteszem a jénai tetejét és ott hagyom reggelig.Reggel pedig 4 felé vágom,és egy darabban megközelítőleg 30 ch van.Ez négy reggeli,hűtőben tárolva!!! De van amikor ez a vacsim vagy tízóraira is jó mondjuk lekvárral.
2014. aug. 17. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!