Timi127 kérdése:
Ti is barnáztatok menzesz előtt és viszonylag könnyen estetek teherbe? Ha igen, max. Hány napig tartott nálatok a mensi előtti barnázás?
Figyelt kérdés
Most nem a beágyazódási vérzésre gondolok. Nekem az a bajom, hogy kb. másfél éve mindig barnázok mensi előtt kb. 2-3 napig. Ez már súlyos progeszteron hiány jele?Idáig nem érdekelt, mert nem gondoltam, hogy ez valami problémára utal. 4 hónapja próbálkozunk a 2. babával de az Istennek sem akar összejönni. Átlagban 31-33 napos ciklusaim vannak de most vagyok a 32. napon és ma kezdtem megint barnázni. A tesztjeim persze negatívak. :-( A válaszaitokat megköszönöm.2014. aug. 13. 21:32
11/11 A kérdező kommentje:
8/10-es válaszoló. ha 27-28 napos ciklusaid vannak, a 17. napi barnázás akár jót is jelenthet.Beágyazódási vérzésnek talán korai de egy sikeres tüszőrepedéstől is lehet. :-) Nagyon drukkolok, hogy most végre jöjjön össze a babátok!!!! :-)
2014. aug. 20. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!