Teherbeesés, de hogyan? Bővebben lent
Már 2 éve próbálkozunk és idáig nem jött össze, már próbáltam mindent, szedtem elevitet, más fajtát is. Mostanra már 27 vagyok, szedem a folsavat. Voltunk együtt a hó közepén amikor kell, vagy nagyobb az esély hogy teherbe essek de semmi, tegnap megint megjött a vérzésem.
Olvasgattam róla többször is, már szeretkezés után feküdtem hason, feküdtem hanyatt, párna a fenekem alatt, és mégsem.... Párom és Én is egészségesek vagyunk, voltunk dokinál, volt sperma vizsgálat is. Kérlek segítsetek!!!
Csak azért kérdeztem mert hasonló az esetem, minden rendben de nem jön a baba, bár én 35 vagyok. Nekem a doki azt mondta mivel rendben voltak a laborok addig ne szedjek semmilyen gyógyszert még nem csinálnak átjárhatósági vizsgálatot mert feleslegesen terhelném a szervezetemet. És laparon sok minden kiderül, pl méhtükrözés petevezetékek állapota, petefészek állapota, edometriózis, stb. nekem júniusban volt azóta ez a második hónap hogy próbálkozunk a babóval. Műtét után a Barátnőm 3 hónap múlva terhes lett. Én sem várom a mensimet most 23.-ára.
Vezeted a hődet? Csinálsz ovu tesztet?
Milyen vizsgálatok voltak?
Tuti orvost váltanék,ne ő döntse el rá érek vagy sem.
Pár hónappal a 23. születésnapom előtt mentem orvoshoz,jöttek a vizsgálatok és már az átjárhatósági időpontja is meg volt amikor a 3. Clostilbegytes hónapban terhes lettem.Szóval ni cs korhoz kötve.2 év nagyon sok idő!
volt hogy csináltam hőm. táblázatot, de sosem volt magas a hőm, csoda volt ha 2 hónapban 1x is elértem a 37 fokot. szedtem én is ezt a closty tbl-t, de nem ért semmit. most vettem egy terhes vitamint, 2 napja kezdtem el szedni. 1 havi adag, szedem aztán elválik hogy lesz- e baba vagy sem. Ovulációm a 11-16 nap közt van, rendesen meg is érzem.
Jövőhónapban elmegyek egy másik dokihoz... Ezt az orvoshoz járást csak azért halogatom" mert magán dokihoz járok és nem olcsó. Az sztk-s és kórházi dokikat nem szeretem, olyan bunkón bánnak az emberrel.
Terhesvitamintól nem leszel terhes :(
Minimum kellene egy hormonsor,hogy kiderüljön van e valami gubanc.
Tudom nem olcsó a magándoki,de ha terhes lesze/babàd lesz az sem olcsó...Mindig magándokihoz megyek,sztk-s rendelése tojnak a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!