Szerintetek lehet baba?
Figyelt kérdés
Egy olyan kérdésem lenne, lehet bugyuta kérdés. De a helyzet a következő, Járok endokrinológiára, mert pajzsmirigy túlműködésem van. kb 1, 5 hónapja abba hagytam a gyógyszert természetesen orvosi utasításra. Aztán 3 hét késéssel jött meg a menstruációm ami kereken egy egész napig tartott. Előtte és utána is olyan dolgok vannak, hogy, majd leszakad a hátam és folyamatosan hányingerem van. Ez lehet a betegségem, gyógyszer abbahagyása miatt vagy talán babuci jön? Voltam dokinál ő nem nagyon látott semmit sem, csak annyit mondott, hogy közepesen meg van vastagodva a méhnyálkahártyám. Szerintetek?2014. aug. 5. 12:33
2/2 A kérdező kommentje:
kb 1 hónapja csinálta és akkor negatív lett, nem is nagyon foglalkoztatott a kérdés, mert a doki azt mondta nem lát semmit mármint babát. Ma azért veszek egy tesztet hátha :)
2014. aug. 6. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!