Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A baratnom lehet hogy terhes...

Johnny Pepper kérdése:

A baratnom lehet hogy terhes es most vettek fel az egyetemre. Valakinek volt mar ilyen, es ha volt hogy tudtak atveszelni a gyerekkel vagy terhessegel a sulit?

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet?-csináljon tesztet és kiderül.
2014. aug. 5. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Munka mellett tavaly visszaültem az iskolapadba. Eleve levelezőn kezdtem a meló miatt. A baba most a főállás, az egyetem pedig ugyanúgy folytatódik mellette. Amíg konzultáción vagyok, addig vagy a nagyi, vagy a kisfiam apukája vigyáz rá. 2 hetente péntek-szombat, nálunk így van megoldva. Ha beteg, vagy bármi miatt kellek, akkor nem megyek be órára.
2014. aug. 5. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Terhesen dolgoztam,gyed alatt hétvégenként suliba jártam.Kell a nagyszülők és az apuka segìtsége,de megoldható.
2014. aug. 5. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Barátnőm nagymamája azt mondta, a legjobb dolog volt neki, hogy egyetem alatt jött a baba, simán tudta csinálni a kettőt egyszerre. Persze ez nem minden szak esetében igaz. A barátnőd milyen szakra és hova jár? Ha nem kemény a képzés szerintem bevállalható, ha egyébként minden más feltétel adott. Én az egyetem első 1-2 évében jártam csak be, mert olyan volt a szakom, hogy megtehettem, pedig nappalis voltam. Mesterszak mellett már olyan is volt, hogy több hónapot végigdolgoztam heti 40 vagy több órában, és mégis 4-es átlaggal végeztem.

Barátnőm doktori képzés 1. évének végén járt, amikor megszületett 1,5 éve a babája. Nem halasztott (pedig ilyenkor ez is lehet egy opció), hanem csinálta, és csinálja most is, és úgy, hogy a gyereke egy nyugodt baba, azt mondja, hogy elég jól meg tudja oldani, pedig soha nem foglalkozik a sulival akkor, amikor a gyerek éppen nem alszik.

2014. aug. 6. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!