Egyik vérvétel előtt sem szabad enni/inni? (PCOS, IR. Stb vizsgálják)
Figyelt kérdés
holnap kell mennem egy vérvételre,a nevét nem tudom hogy hogy hivják,de ez az,amikor a menstruáció első napjától számitott (nekem)18. és 21.napon kell levenni a vért.
Erre is éhgyomorra kell menni?Vagy ha enni nem is,de inni lehet előtte,vagy nem?
2014. júl. 21. 20:51
11/13 anonim válasza:
Én is tisztában vagyok vele,hogy kellene inni vizet,mert nehezebb úgy levenni a vért,ha nem iszom. A saját tapasztalatomat írtam le! Itt Győrben a laborosok nem engednek inni! Ez a helyzet. Sokszor voltam már, mindenféle vérvételen, de a cukor és inzulin előtt nem lehetett inni aznap! Természetesen a tobbi előtt nyugodtan lehet.
12/13 anonim válasza:
Nekem azt mondták mikor cukrot néztek, hogy előző este 8-ig ehetek, és éjfélig ihatok még vizet, utána azt sem.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,már túl vagyok rajta,végül inkább nem ittam semmit.Csak jól benéztem,mert nem ma,hanem holnap kellett volna menni..... :( nem tudom ez az 1nap mennyire befolyásolja az eredményt....
2014. júl. 22. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!