Mi a teendő akkor, ha a spermiumok át sem jutnak a méhnyakon?
Figyelt kérdés
mit lehet tenni ezért?piszkaljam be őket vagy mi?:-)2014. jún. 26. 18:18
11/22 A kérdező kommentje:
mielőtt megint félreértés esik,a gyengeelméjű hülye gyereket magamra írtam,hogy te gondoltad így!
2014. jún. 26. 19:28
12/22 anonim válasza:
Én nem eszem a kefét én boldog kismama vagyok :) tanulj meg értelmesen fogalmazni mert itt a te kiírt kérdésed a nevetséges nem az enyém!!Szánalmas egy nő lehetsz!!! Amúgy én sem folynék bele!!!
13/22 anonim válasza:
Ja há mire gondolna az ember ha ilyen kérdés lát meg vigyori fejet a mondat végén!!Csodálkozól ha nem vett senki komolyan
14/22 A kérdező kommentje:
akkor azért vagy ennyire harapós?sajnálom,ha megsértettelek!en mondom a saját igazam,még te a tiedet!talán egyszer majd ha nyugodtabb leszel,meglátod a lényeget is!boldog babavárást kívánok!
egyébként a mosolygós fel,annak az egy részletnek szól!nem is értem!komolyan!?
mit nem fogalmaztam meg?
2014. jún. 26. 19:37
15/22 A kérdező kommentje:
és ha hiszed,hanem a kérdésem nekem is pont azért van,mert talán én is 8hónapja próbálok "boldog kismama "lenni!ha ez ennyire nem érthető meg itt,a teherbeesési problémák fül alatt,akkor talán kiírom a műszaki cikkekhez!hátha!
2014. jún. 26. 19:40
16/22 A kérdező kommentje:
de latod,hogy most is azt írod,hogy a "te kiírt kérdésed a nevetséges"?nem értem,hisz ez egy létező probléma!meg azt sem értem,hogy aki nem tudja a témát,és ahelyett,hogy előbb nézzen utana a témának,a másik lesz a hülye!
2014. jún. 26. 19:43
17/22 anonim válasza:
Én nyugodt vagyok de tényleg. Én is bocsi nem bántani akartalak de annyi tini szórakozik hogy ilyen kérdés láttán az ember egyből arra gondol hogy viccnek szánta...Na mindegy leközelebb tedd oda zárójelbe hogy komoly a kérdés vagy valahog jelezd mert így ja... Kívánom mihamarabb babás légy!
18/22 A kérdező kommentje:
:-)odateszem!örülök,hogy sikerült lezárni ezt a "vitát" :-)
és tényleg szívből kívántam neked boldog babavárást!
de őt majd ne pi...d le :-) na ez tényleg vicc volt!(nem komoly:-))
2014. jún. 26. 19:55
19/22 anonim válasza:
Szóval ha jól értem akkor fogalmad nincs miért nem jön a baba, most olvastál erről a lehetőségről és azt hiszed ez a bajod?
Menj inkább orvoshoz, majd ő megmondja van e testi bajod vagy sem.
20/22 anonim válasza:
Nagyon sok oka lehet annak hogy nem esel teherbe.Ezt vervetelbol meg tudjak allapitani,hogy pusztitod e a katonakat.Ha csak ez a gond akkor kerhetsz inszeminaciot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!