Lombik programhoz keresünk intézetet! Ki mit ajánlana, és hogy ha megvan minden leletünk akkor mennyi időt mire elkezdhetjük?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 21:43
11/19 anonim válasza:
Budapest, Kaáli, Krizsa doki..mindenképp..! A barátnőm is és Én is hozzá jártunk.. A barátnőm mindennapos kismama...én 7 hét múlva szülök (igaz az Én esetem kicsit más volt....inszem...ciszta...laparoszkópia..)!
Teljesen meg voltunk elégedve..!
12/19 LadyLoss válasza:
Mi a Bp.-i Kaália járunk Szmatonához. Igaz ő nem egy lélekbúvár. Csak akkor beszél ha kérdezel, de a feladatát elvégezte, már van egy lányom. Hozzá azonnal kaptunk mindig időpontot, és a beültetésre se kellett várni. (eddig)
13/19 anonim válasza:
Mi a BMC-be jártunk, én nagyon meg voltam velük elégedve, a "logisztikai" dolgokat kivéve. Mindig elég sokat kellett várakozni, de szerintem megéri, mert nagyon tapasztaltak az orvosok és a biológusok is.
14/19 anonim válasza:
Mi a pesti Kaáliba járunk, egyáltalán nem lehúzósak, elfogadnak olyan eredményeket is, amiket máshol csináltatsz meg.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segitéget!Azt még leírnám hogy a Fórgács intézet azt mondta ha oep-re szeretnénk akkor egy éves a várolista ha kp-s akkor augusztusba keressem meg!
2014. jún. 26. 10:02
16/19 anonim válasza:
Forgácsot felejtsd el,mi ott kezzdtünk óriási hiba volt.....Azóta a Dévaiba járunk velük meg vagyunk elégedve.
17/19 anonim válasza:
Szia.Bp Kaáliba voltunk elsőre,kár volt.Dévaiba menjetek!Nagyon jó.
18/19 anonim válasza:
Szia!Én a Bp-i Kaáliban is jártam 1 inszemináció és 2 lombik volt,majd váltottam a BMC-re.Nem értek egyet az előttem szólóval aki szerint itt gyér a vizsgálat.Mindent megcsináltak nekem amit a Kaáliban(ráadásul ingyen,mert nem magán ,hanem állami intézet),plusz küldtek máshová is vizsgálatra ,olyanokra ami mindenhol fizetős.Viszonylag gyorsan megy a dolog,nincs várólista,ha minden eredményed jó akkor lehet csinálni.Annyi,hogy néha a konzultációknál sokat kell várni,nagyon sokan vannak.
19/19 anonim válasza:
Szia!
Mi Győrbe jártunk, Dr. Boga Péterhez. Elsőre összejött, ikreket várunk.
Barátnőmnek Tapolca jött be, bár ő is Győrben kezdte, ott kettő nem sikerült. Tapolcán elsőre összejött, bár itt utóbbi helyen a férjét is kivizsgálták jobban, és egy baktérium miatt kapott antibiót és össze is jött a baba. Holnap után kiderül, hogy egy vagy kettő. Nézz utána, a két intézetet dícsérik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!