Volt e már valaki iylen helyzetben? HSG
Figyelt kérdés
TEGNAP VOLTAM HSG VIZSGÁLATON ÉS MINDEDNT RENDBEN TALÁLTAK ÁTJÁRHATÓK A PETEVEZTÉKEIM. 3 ÉVE PROBÁLKOZUNK KISBABÁVAL DE EDDIG SAJNOS NEM JÖTT ÖSSZE VOLT E VALAKI AONEK ÁTJÁRHATÓ VOLT ÉS UTÁNA MÉGIS SIKERÜLT?:2014. jún. 19. 16:57
1/5 anonim válasza:
Nekem most lesz laparoszkópiás műtétem és sokat olvastam utána,hogy volt olyan több is akinek nem volt letapadás,mégis utána nagyon hamar sikarült a baba,mert ugyan letapadás nem volt,de enyhe kis tapadások mégis lehettek és így kitisztult az út teljesen.Reménykedek én is,mi 5 éve szeretnénk,tudom mit érzel.Biztos lesz aki érdemben válaszolni is fog a kérdésedre,mert én is kíváncs vagyok rá.Sok sikert!Kívánom hogy mihamarabb sikerüljön a baba! :)
2/5 anonim válasza:
Május 30,-án műtöttek laparoszkópiával petefészek cisztával és akkor megcsinálták az átjárhatóságit is!
Nekem azt mondták,hogy átjárhatósági után sokkal nagyobb az esély a babára!Mi 1,5 éve próbálkozunk!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindednkinek.
Hogyha most nem siekrül őszig elmegyek Tapolcára a klinikára
2014. jún. 20. 16:54
4/5 anonim válasza:
Nekem november elején volt ilyen műtétem, egyik oldal teljesen el volt záródva, másik oldal minimálisan volt átjárható, lombikot javasolt az orvos. Karácsony környékén mégis teherbe estem természetes úton:) A remény hal meg utoljára:) 27hkm
5/5 anonim válasza:
szia, nekem 2 hónapja volt, átjárható voltam, még nem sikerült a baba :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!