Több, mint 2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, kislányom 1 hónapja nem szopzik, de nem jön meg?
Figyelt kérdés
voltam dokinál, azt mondta, hogy 3 hónapot vár, addig nem ad semmit, hogy megjöjjön. nagyon szeretnénk kistesót, azért is választottam el a kislányunkat, és már amúgy is másfél éves lesz.. volt vki hasonló helyzetben?2014. jún. 15. 09:02
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a 3 hónap teljesen reális, idő kell a szervezetnek míg magához tér,helyre állnak a hormon szintek,ráadásul Te gyógyszert is szedték és szoptatás is! Én nem szedtem ugyan gyógyszert, de világ életemben rendszertelen, a normálisnál hosszabb, ritkább ciklusaim voltak (spontán estem teherbe) és még így is megjött a szoptatás abbahagyása utáni 3 hónapon belül, a dokim azt mondta, ez teljesen belefér! Ne izgulj!(mi is rejtett tervezünk amúgy) Sok sikert a teherbeeséshez!
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, akarom mondani tesót tervezünk, csak a mobilom átírta :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ, nagyon kedves vagy!!!
Remélem, hogy pikk-pakk jönnek majd a kistesók nálunk és nálatok is!!!!
2014. jún. 15. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!