Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért nem esek teherbe ha az...

Miért nem esek teherbe ha az orvos szerint van ovulaciom?

Figyelt kérdés
Egy hete voltam orvosnal ahol mindent rendben talalt meg huvelyi ultrahangot is csinalt es mondta hogy volt ovulaciom d mar elmult.azert mentem el mert mar 1eve probalkozunk ugy hogy nem vigyazunk es nem maradok terhes es szerettem volna megtudni hogy miert. Hozza teszem hogy elozoleg sem hasznaltunk ovszert meg ilyesmit csak vigyaztunk hogy a parom idoben kivegye,mar az is aggaszt hogy 5ev alatt meg csak veletlen sem jott ossze. Most majd elkel mennem harom fele tesztre ahol mintat vesznek clamidiara meg bakteriumokra,.. De felek az eredmenytol. Szerintetek mi lehet a baj,hogy nem sikerul?
2014. jún. 11. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
miket vizsgáltak nálad a fentebb felsoroltak közül?
2014. szept. 9. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!