Teherbe eshetek ha 2 havonta menstruálok PCOS miatt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 11:40
2/11 anonim válasza:
ezt nem lehet tudni, de persze van azért ár esély. sokan teherbeesnek rossz hormon értékekkel és rendszertelen menstruáció mellett is. nem vagyunk egyformák. nekem van ovum a hormonok rednben vannak, rendszeres a ciklusom mégsem sikerül a baba. :-( Bár nagyon remélem ogy most fog. Amire vigyázni kell az az hogy ha a hormonok még nem álltak helyre akkor nagy az esély a vetélésre.
3/11 anonim válasza:
Én 50-60 naponta menstruáltam és elég hamar sikerült a baba :) Szóval semmi nem lehetetlen, bár a doki azért nézett nagyokat :)
4/11 anonim válasza:
Dettó, mint az utolsó. Rendszertelen ciklusok mellett, cisztás petefészekkel, csúnya Ir-rel elsőre jött a baba hála Istennek.
5/11 anonim válasza:
Persze, hogy teherbe lehet esni. Ahogy a dokim fogalmazott, egy-egy jobb hónapban PCOS mellett is beugorhat egy spontán normál ciklus. Én hónapok óta egyáltalán nem menstruáltam, majd egyszer csak terhes lettem. :). Úgyhogy fogamzásgátló módszernek nem jó :), ha babát szeretnél, akkor meg érdemes kezeltetni, hogy hamarabb összejöjjön, és csökkenjen a vetélés esélye.
6/11 anonim válasza:
Kezeled? Kezeletlen PCOS-ben nagyon magas a vetélési arány. Összehozni egy dolog, megtartani egy másik (sajnos tudom). Kezelés után egy évvel spontán fogant és egészséges babám lett, szerencsére.
7/11 A kérdező kommentje:
Fél éve tartom a 3-as kezelést meg 1 hónapja iszom az Inofolic-ot, úgyhogy igen kezeltetve van :)
2014. jún. 5. 13:45
8/11 anonim válasza:
Igen lehet nekem volt 86 napos ciklusom is és mégis sikerült. Hála az égnek meg is maradt a baba kezelés nélkül is. Szóval bármi megtörténhet főleg,hogy te kezeled is a problémát. Nekem papírom van róla,hogy meddő vagyok és mégis itt van a kisfiam....
9/11 anonim válasza:
De szerencsések vagytok. Nekem meg sosem volt komoly Ir-em, régóta rendben is van a meddöségi problémán egyéb és a kis cisztákon kivül soha nem volt más tünet az egész PCOS-re, mégsem jön sok éve a baba. Jó ideje rendszeres ciklusom van és ovum is minden más is rendben van és mégsem. Na de csak eljön egyszer a mi idönk is... (2. voltam)
10/11 anonim válasza:
Én évente, ha menstruáltam, már boldog voltam. 23 évesen összesen 5-ször jött meg magától a meszeszem, a végén már gyógyszerrel sem tudták meghozni. PCOS-em volt, ir-t nem tudták bizonyítani, de tonáztam, diétáztam, de így sem jött meg egyáltalán a menszeszem. Ennek ellenére védekeztünk a férjemmel, mert még nem szerettünk volna babát. Egyszer nem húztunk gumit, és teherbeestem, úgyhogy az esély mindig megvan. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!