Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha 1 évben 1-2x menstruálok...

Ha 1 évben 1-2x menstruálok PCOS-s miatt akkor soha nem lehet gyerekem? Felesleges erről álmodoznom? L/22

Figyelt kérdés
Most derült ki nőgyógyásznál, hogy PCOS-s és IR-es vagyok, már adott időpontot endokrinológushoz.

2014. jan. 10. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezzel a betegséggel küzdök. Még nem csináltam a kezelést, és egyszer nem védekeztünk, és teherbe is estem. A terhességem is problémamentes volt leszámítva a terhességi cukrot.
2014. jan. 10. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:

Dehogy is! Ha ez igaz lenne, akkor nem fognám most a fiam a kezemben! :) Fel a fejjel! Csak korrektül kell kezelni.

Információk: www.pco-szindroma.hu

Ajánlom ezen az oldalon a metformin babamozit, sok pozitív példával! :)

Ahol nekem segítettek: www.mensmentis.hu

2014. jan. 10. 17:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Most nem bántásból, de PCOS-el egy csomóan estek már "véletlenül" teherbe, mert azt hitték, amit Te.
2014. jan. 10. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Sógornőm is így volt, műteni is akarták cysta miatt. Mivel nem menstruált, fel sem tűnt neki, hogy terhes, a műtét napján derült ki :)))))
2014. jan. 10. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Nalunk is van a csalàdban ilyen eset.spontan esett teherbe,most tervezik a masodikat!:-)ugyh fel a fejjel!:-)
2014. jan. 11. 08:48
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

nézd meg a bébimozikat!!!!

2014. jan. 11. 09:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy ezzel a betegséggel is teherbe lehet esni, de aki ennyire ritkán menstruál mint én olyat még nem igazán hallottam :/
2014. jan. 11. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy ritkaság. De ha nem tartod a kezelést, javulás nem várható. A spontán terhesség szép dolog, de magas a vetélési kockázat is, sajnos tudom. Tartsd precízen a hármas (négyes) kezelést és meg lesz az eredménye.

segítség lehet: http://www.youtube.com/channel/UCpS-H45BqmayEVTh5iTQghg

2014. jan. 11. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is PCOS-es vagyok, bár nekem viszonylag renszeresen megjön. Viszont a diagnosztizálás után ismerkedtem meg több nővel is, akiknek volt, hogy meg sem jött, csak gyógyszer hatására. Mégis van babájuk! Fel a fejjel! Amikor kiderült, én is azt hittem itt a világ vége... Most egyelőre minden hónapban reménykedünk :)

2014. jan. 11. 12:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Évente 2-3 szor volt menszeszem 3 gyerekem van.
2014. jan. 14. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!