Miert nem jon mar meg a menstruaciom lehet nagy baj van e miatt?
Mar felraktam itt a gyakorin egy kerdest.de nemnagyon akar senki valaszolni :-(
Szoval kesik a mensesem mar egy hete.mult het szerdan voltam huvely ultrahangon ott a doki veromlemlenyt latott a mehnyalkahartyaba.Megjegyzem nekem sosem volt ilyen.
Lehet e miatt nemtud megjoni? Ez olyan nagy baj???
Anyira felek a siras van rajtam.nagyon agodom nehogy kipakoljanak e miatt ;-(
Az hogy a mensesed elmaradásakor nem látott semmit a doki (mármint terhességre utaló jelet) nem jelenti, hogy nem vagy terhes. Gondolom visszahívott valamikorra? Ha nem, akkor is menj vissza, kb. 6-7 héttel az utolsó mensesed első napjához képest. Ha terhes vagy, addigra mindenképp látszania kell.
A vérömleny nem biztos hogy gond, sokaknak van és aztán észrevétlenül felszívódik, mások sajnos elvetélnek miatta de ez a ritkább eset.
Terhességi tesztet csináltál ez idő alatt?
Nagyon koszonom a megnyugtato valaszodat.tegnap teszteltem es negativ lett.gondolom ha terhes lenek mar kikellet volna mutatnia.
Irtad hogy sokaknak van ilyen veromlemleny?! De mitol? Az igaz hogy beagyazodaskor van ilyen?
Nyugi, egy vérömleny miatt nem fognak "kipakolni". :-)
És szerintem nem emiatt késik a mensesed. Ha teszted mostanában volt negatív (nem tudom, korábban teszteltél-e, és mi volt az eredmény), de úgy tippelem, hogy korábban pozitív lett volna, valószínűleg elindult valami, de mégsem sikerült, ezért várat magára a menses. A teszt már negatív, de a menses még nem jött meg. Szerintem idővel meg fog. És akkor a vérömleny is kiürül majd. Ha pedig mégsem, sajnos akkor egy egészségügyi küret. :-(
Ez ugyan nem egy leányálom, de nem egyenlő a kipakolással , utána teljesen rendbe jössz, és nemsokára újra lehet próbálkozni a babával. Már ha ezt szeretnétek. :-)
De ez csak az én tippem a leírtak alapján, a dokid tud majd neked biztos infót mondani.
koszonom a valaszt.
Ma voltam ultrahangon es halisten mar nincs meg a veromlemleny felszivodott.
Örülök! Most már meg is fog jönni biztosan.
(2-es voltam)
Kedves vagy hogy orulsz! Nem szeretnem ha megjone.mert babat szeretnenk.
Azt mondta az orvos lat valami kis kort de nem biztos varjunk meg jovo hetig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!