Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Urológián csinálnak spermavizs...

Urológián csinálnak spermavizsgálatot? Fizetni kell érte ha korházba megyünk és nem magánrendelésre?

Figyelt kérdés
a férjemnek spermavizsgálatra lenne meddőség miatt, 1.5 éve nem sikerül a baba ! nagyon el vagyok keseredve én már voltam nőgyógyásznál de nem talált semmit , ezért gondolom azt hogy talán a férjemmel lehet a gond. nem tudom hová kell menni, és mindenképp oda szeretnénk ahol tb támogatott. köszönöm a válaszokat előre is .

2014. máj. 26. 13:39
 1/1 Goldie76 ***** válasza:

Magán urologógus csinál szerintem csak spermatesztet és spermatenyésztést is, ez biztos. Mi most megyünk. :)

SZTK-n nem hiszem hogy csinálnak ilyet. Amúgy kb. 18.000 Ft nem a világ, ha már az én vizsgálataim kb. 100e-re rúgnak. Mi 2 éve próbálkozunk eredménytelenül. Én magándokihoz járok, így jobban foglalkoznak velem. Sok sikert!

2014. máj. 26. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!