Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha nem magánrendelésre járok,...

Ha nem magánrendelésre járok, hanem egy intézménybe, de mindig ugyanaz a dokim akkor illik adni pénzt, vagy nem? Vagy hogy működik?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezed mivel tartozól!!Ennyire egyszerű.
2014. máj. 10. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha tb alapon jàrsz akkor nem kell fizetni.
2014. máj. 10. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha sztk alapon jársz nem, ha magánrendelés csak sztkban akkor igen.
2014. máj. 10. 20:03
 4/8 Babeli Zurzavar ***** válasza:
olyan jo lenne ezt elfelejteni! ha valaki fizeti a tb-t akkor az allami rendelesen meg ne kerdezze, hogy mivel tartozik!!!!
2014. máj. 10. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazad van fére értelmeztem elsőre!bocsi utàna javitottam
2014. máj. 10. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a helyzet. Egy évig jártam hozzá, mire végre terhes lettem, majd most a terhesség alatt is mindig hozzá. Én sosem adtam egy forintot sem, pedig hsg-től kezdve mindenen átmentem vele. Úgy gondoltam, hogy a szülés után veszek neki valami szép ajándékot,hálából, és nem azért mert elvárná, hanem mert én tényleg neki köszönhetem (majd) a kisfiamat.

35 hkm

2014. máj. 10. 21:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam hogy elvileg így nem kell fizetni, esetleg ha sikerül a baba, akkor gondoltam hogy adok amennyit gondolok :) (terhesség alatt nem hozzá fogok járni)
2014. máj. 10. 21:23
 8/8 Babeli Zurzavar ***** válasza:
figyi, ha boldog vagy mert segitett a baba szuletesekot es ezt meg szeretned halalni szived joga, de ez egy olyan borzalmas ordogi kor! ameddig vannak allami rendelesen fizeto paciensek addig az egesz halapenz rendszere nem fog megszunni!nem mellesleg az un szabalyozas ertelmeben az orvost igen kellemetlen helyzetbe hozhatod vele!
2014. máj. 11. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!