Illik vagy nem illik?
Figyelt kérdés
Sziasztok.:) Holnap lesz az osztályfőnököm születésnapja. Nem szeretik sokan az osztályba, de 3-man vagyunk lányok mi azért bírjuk :))) Azt találtuk ki hogy felírjuk a táblára hogy boldog születésnapot tanárnő és egy tortát.Mellé összedobtuk a pénzt és veszünk egy milka táblacsokit. Ezt az egészet titokba szeretnénk.Azt találtuk még ki hogy azt mondja az egyik bnőm hogy beteg vagyok és hívom, bejön és kiabálnánk boldog születésnapot tanárnő! Jó ez az ötlet vagy mellőzük? Illik?2014. máj. 8. 17:57
1/6 A kérdező kommentje:
Mármint a táblára rajzolunk még tortát!
2014. máj. 8. 17:58
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos tőletek. Simán csinálhatjátok:)
3/6 anonim válasza:
Persze, aranyos. Nem lesztek tőle népszerűbbek az osztályban, de a tanárnő örülni fog.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem az a célunk hogy népszerűbbek legyünk.Csak annyi hogy örüljön :) megérdemli sokat vesződik velünk :) Nem vagyunk egy jó osztály:)
2014. máj. 8. 20:32
5/6 anonim válasza:
Csináljátok, biztos nagyon fog örülni! :)
6/6 anonim válasza:
Ennyire nagy felhajtást csinálni szerintem azért gáz, inkább vegyetek neki hároman egy szép ajándékot. Oké, hogy nem ezzel lesztek "népszerűek", de úgy is fel lehet köszönteni, hogy nem csinálto kiylen felhajtást, utána nem kell mások kommentjeit sem hallgatnotok. Én speciel eléggé néznék azon, hogy a sokak által utált tanárnál hárman így akarnak jobban bevágódni. Külső szemlélőkent ez totál másképp jön át, mint ahogy ti hiszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!