Kemény a hasam, és szurkál a jobb és a balpetefészkem, lehet beágyazódás? Két hét múlva kell megjönnie. Ezenkívül fehér színű folyásom van, de kevés, és nem tojcsis, hanem sűrűbb.
En semmit sem ereztem. Egyszer csak rosszul lettem egy reggel es ott volt: a kenyer a kemenceben.
Vannak csoda nok akiknek foldontuli megerzeseik vannak. Ok mindent ereznek. En nem tartoztam kozejuk.
Egyebkent a GYK-s valaszok alapjan en is felbatorodtam ebben a temaban, miutan masodik gyermeket is szeretnenk...figyeltem: fojas, szurka stb...mikor azt hittem, hogy itt van, megvan...hat nem volt.
Mit szeretnek ezzel irni? Azt, hogy eld a minden napokat, legy vidam es egynap reggel te is rosszul leszel majd aztan majd minden reggel - lehetseges - es ott lesz a kis cipocska a kemencedben.
:) köszi!
40 napos ciklusom volt legutóbb...
A peteérés a következő menstruáció kezdete előtt két héttel van. 28 napos ciklusnál ez középidőt jelent, de ha nem 28 napos a ciklusod, akkor nem középidőben van peteérésed.
"Mi a luteális fázis?
A ciklus első felét folliculáris szaknak, második felét luteális szaknak nevezzük. Ez utóbbi az ovulációtól a következő vérzés első napjáig tart. Ilyenkor a megrepedt tüszők helyén kialakuló sárgatest progeszteront termel, mely előkészíti a méhnyálkahártyát a megtermékenyített petesejt befogadására. Hossza állandó : 14 nap."
Így van, ahogy az előttem lévők írják. Ha 2 hét múlva megjön a menzeszed, akkor most peteérésed van.
Nekem is hosszabbak a ciklusaim, legutóbbi 36 napos volt és 22. napon volt az ovu, az tuti biztos, mert éreztem és a doki is mondta.
Ha 10 napja voltatok együtt, akkor is van egy kis esély, számos példa van arra is, hogy nem középidőben, vagy azokban a napokban esik teherbe a nő, amikor peteérése kéne, hogy legyen.
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy szedek hormon tárni fogamzásgátló segítő gyógyszert, de meg egy hét es nagyjából kiderul :-)
Sz a gyógyszer kitolták a 32 napos ciklust 40-re, ugyanakkor előre hozza a petebulit:)
En nem homerozok, mert idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!