Mit csináljak tsh 7 érték miatt a háziorvos euthyrox-ot írt fel? Mi alapján mondják meg az adagot?
Pár hete nem éreztem jól magam(remegés, gyengeség),ezért a háziorvos küldött vérvételre. Ha nem kérdezek rá,hogy nem kellene e foglalkozni a 7-es tsh-val észre se veszi( rendelés közben fontosabb netezni). Még februárban a nőgyógyásznak mondtam,hogy nem jön a kistesó 3 éve. Ő azt mondta előbb menjen a férjem kivizsgálásra,hiába mondtam, hogy megváltozott a ciklusom az utóbbi fél-1 évben. Nekem csak FLP-s termékeket ajánlgatott.
A háziorvos most euthyrox 50- et írt fel, napi fél szemet kell szednem,mert sovány vagyok (170/53). Kontroll vérvétel 3 hónap múlva kell.
Gyerekkoromban mondták,hogy van egy kis strumám,de nem foglalkoztak vele. 3 éve a tsh-m még 3,52 volt.
Köszi a választ. Endokrinológushoz kell beutaló igaz?
A körzeti dokim szülési szabin van,ez csak a helyettes,de mindenki panaszkodik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!