Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A HSG vizsgálat megbolygathatj...

A HSG vizsgálat megbolygathatja a peteérésemet?

Figyelt kérdés

Hétfői nap volt HSG-m, és vasárnapra kellett volna lennie az ovumnak. De siralmas lett a hőgörbém. Szerintem nem is volt ovum.

[link]

2014. ápr. 29. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

szerintem semmi köze hozzá. a ciklus amúgy is érzékenyen reagál a stresszre, meg a környezeti hatásokra, lehet csak a vizsgálat miatt voltál stressze, meg az eredménytől.

és ne görcsölj ennyire rá a babadologra, borzasztó ezt napi szinten ezeket olvasni. ha akar jönni a baba jönni fog.

2014. ápr. 29. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nekem meghalt a kislányom. Most egy ideig nem is szabad teherbe esnem, tehát ilyen babagörcs nincs bennem.

Csak szeretném látni, hogy helyreáll-e szülés után pár hónappal a görbém.

2014. ápr. 29. 20:32
 3/8 Manka68 ***** válasza:
Ne haragudj, de akkor minek a HSG?
2014. ápr. 29. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért kellett a HSG, mert idő előtti burokrepedés okozta a koraszülést, és egy ilyen burokrepedést okozhat felszálló fertőzés. A felszálló fertőzéstől pedig elzáródhat a petevezeték.
2014. ápr. 29. 20:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Magánorvos, és nagyon rendes, mert a pajzsmirigytől kezdve mindent kivizsgált, mielőtt újra megpróbáljuk majd a babát.

Normál esetben nem csinálják ezt meg rögtön, de fizettünk érte, hogy ne menjenek el feleslegesen hónapok a próbálkozással, ha esetleg letapast a vezeték a fertőzéstől.

2014. ápr. 29. 20:45
 6/8 Naombika ***** válasza:

Az agyam eldobom ezektol a ne gorcsoj ra, majd jon a baba ha akar kommentektol! Elos te s.art sem tudsz!

Ha nem akarsz ilyenekrol olvasni miert olvasod a teherbesesi problemak kategoria kerdeseit??

Kerdezo a hogorbed szerint meg nem volt ovud! Nekem a doki azt mondta, hogy a HSG-s honapban nem si szabad teherbe esni. Sok sikert a kovetkezo honapra!!

2014. ápr. 30. 13:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves Naombika!

Igen, mondta az orvos, hogy ezt a hónapot ki kell várni, mert amit befecskendeztek lassan ürül ki.

Két hónapja csináltam egy 28 napos méhpempő kúrát, és "mesés" görbém lett.

Ebben a hónap van egy egy hónapos szünet, és ez a görbe siralmas.

A köv. hónapban megint szedni fogom. Remélem helyrehozza az ovumat.

A görcsöléssel kapcsolatban igazad van.

2014. ápr. 30. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:

kedves kérdező

nekem múlt hónapban volt HSG-m és abban a ciklusban siralmas lett a hőgörbém, szerintem pé sem volt, sőt a menstruációm is sokkal hosszabb lett. most kezdtem az új ciklust és már nagyon szépen visszaállt a hőm, szóval igen lehet,hogy összekavart bent kicsit :)

M

2014. máj. 21. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!