Átjárhatósági vizsgálat után mennyit időt vártatok a házasélettel?
Nekem még nem. 2-es vagyok.
Tavaly nyáron voltam vizsgálaton
A volt barátnőmnek (most már a feleségem :)) volt ilyen vizsgálaton. Péntek délután volt és szombat este már nem bírtam magammal :)
Azonnal nem, de 5 hónapra rá teherbe esett, azóta van egy nagyon ügyes babócánk. Közben valahányszor megjött neki (a feleségemnek) nem győztem lelket lehetni bele, annyira el volt kedvtelenedve, hogy már megint nem jött össze. A szomorúságot már a postátol láttam az arcán, ami nem azt jelenti, hogy én kevésbé szerettem volna apuka lenni, de ő 1-2 napig épp, hogy nem vigasztalhatatlan volt. Persze, azt gondolhatjátok, hogy könnyű annak akinek már van, deeee azt tanácsolom nektek is (és minden olyan embernek aki babát szeretne, de nem egyből jön össze), hogy ki kell várni, nem szabad az történjen, hogy minden gondolatod akörül forog.
Sok szerencsét nektek is!
Kedves Kérdező!
Mi már másnap akcióztunk, mert teljesen átjárható voltam és alig véreztem a vizsgálat után. Sajnos baba azóta sincs pedig egészségesek vagyunk és nagyon várjuk már!
Szóval ha nem vérzel és nem fáj a hasad nyugodtan szeretgessétek meg egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!