Nektek mi segített?

Figyelt kérdés
Évek óta próbálkounk a párommal babával, sajnos eredménytelenül. Szeretném mások tapasztalatait,véleményeit kérni, hogy kinek mi segített illetve mennyi idő után sikerült a baba? Nagyon köszönök minden választ.
2014. ápr. 2. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindkettőtök kivizsgálása!

Tudom már biztos unalmasan hangzik, ez a ne görcsölj rá mondta, mert én is utáltam mikor valaki ezt mondta nekem 3 év után.

Aztán úgy döntöttünk esküvő. Elkezdtünk szervezkedni, minden figyelmem arra irányult, és egyszer csak az tűnt fel, hogy húha mikor menstruáltam én utoljára. Másnap reggel erős pozitívat teszteltem.

27hkm

2014. ápr. 2. 19:55
 2/6 anonim válasza:
Én pl szüleimnek a 10.házassági évfordulóik utan születtem. ja és én vagyok az egyetlen gyerekük. söt van olyan unolatestvérem akinek azt mondták az orvosok,hogy nem lehet gyereke. és megis lett nekik. ezzel azt akarom mondani,hogy nem szabad feladni.
2014. ápr. 3. 02:45
 3/6 anonim válasza:
bocs évfordulójuk
2014. ápr. 3. 02:46
 4/6 anonim ***** válasza:
kivizsgálás. Javaslom a Mensmentis-t. Engem már egy éve kezelnek, most már jók az értékeim, remélem hamarosan összejön a baba.
2014. ápr. 3. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Alapos kivizsgálás. A csodaszereket felejtsétek el!
2014. ápr. 5. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi is ugyanígy vagyunk, mondjuk még csak 9 hónapja próbálkozunk...vizsgálatokon egyelőre nem voltunk. Most vettem a gyógyszertárban egy ovulációs mikroszkópot. Ha esetleg nem ismerted, ezzel a nyáladból tudod megállapítani, mikor van a peteérésed. Nem drága,4000 ft volt és akárhányszor használhatod. Remélem, ennek a segítségével sikerül majd összehozni a babócát. Ha gondolod próbád ki :)

Sok sikert és ne adjátok fel! (am nekem is elegem van a ne görcsölj rá tanácsokból...)

2014. ápr. 6. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!