Hogyan "vettétek" rá a párotokat, hogy most már nem lehet halogatni a sperma vizsgálatot? Előzmények lent!
Felmerült, hogy mi van, ha valamelyikünk terméketlen (én soha nem voltam terhes korábban, neki pedig már 20 éves az egyelen gyereke - ez idő alatt bármi történhetett a spermájával).
Nődokinak említettük, ő tárgyilagosan elmondta, hogy "ránézésre" nem vagyok kockázati csoport (nincs hormonális rendellenességre utaló jel, belső nemiszerveim rendben), DE a női vizsgálatok macerássága miatt mindenképp a férfit érdemes elsőként vizsgálni.
A férjem mondta, hogy nem múlik rajta semmi, lead mintát egy szakorvosnál. Majd azon húzta fel magát, hogy az andrológus NEM VOLT HAJLANDÓ mintát elfogadni, mondván "mi van, ha kiderül, hogy gond van, először a nőt kellene kivizsgálni". Szóval kifogott egy hímsoviniszta barmot.
Végül megoldotta magát a helyzet, mert mire időnk lett volna másik orvost keresni, teherbe is estem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!