Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan "vettétek" rá a párotok...

Hogyan "vettétek" rá a párotokat, hogy most már nem lehet halogatni a sperma vizsgálatot? Előzmények lent!

Figyelt kérdés
Én 37.éves a párom 36.éves!Lassan 1,5 éve sikertelen a babaprojekt!Én már voltam hormon vizsgálaton és nőgyógyászati kivizsgáláson!Májusban megyek vissza a dokihoz!Sajnos nekem 5.évvel ezelőtt volt egy nagy műtétem,eltávolították a jobb oldali petefészkem és petevezetékem!
2014. ápr. 1. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
nem kellett külön révenni, mivel ö is akar babaát igy egyértelmű volt hogy neki is kell menni vizsgálatra, persze kicsit megviselte hogy de gáz volt a kis szoba, de tul tette rajat magát, föleg amikor felvilágositottam rám mi vár és én ezt vállalom akkor egy szava sem volt tovább. A második vizsgálatnál már itthonról vittük a mintát igy végképp nincs benne gáz. Az az egy feltétel van hogy fél, max 1 órán belül be kell vele érni és csak ö adhatja le személyesen.
2014. ápr. 1. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Felmerült, hogy mi van, ha valamelyikünk terméketlen (én soha nem voltam terhes korábban, neki pedig már 20 éves az egyelen gyereke - ez idő alatt bármi történhetett a spermájával).

Nődokinak említettük, ő tárgyilagosan elmondta, hogy "ránézésre" nem vagyok kockázati csoport (nincs hormonális rendellenességre utaló jel, belső nemiszerveim rendben), DE a női vizsgálatok macerássága miatt mindenképp a férfit érdemes elsőként vizsgálni.

A férjem mondta, hogy nem múlik rajta semmi, lead mintát egy szakorvosnál. Majd azon húzta fel magát, hogy az andrológus NEM VOLT HAJLANDÓ mintát elfogadni, mondván "mi van, ha kiderül, hogy gond van, először a nőt kellene kivizsgálni". Szóval kifogott egy hímsoviniszta barmot.

Végül megoldotta magát a helyzet, mert mire időnk lett volna másik orvost keresni, teherbe is estem.

2014. ápr. 1. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondtam neki, hogy megvizsgált a doki, nem talált semmit. Elmentünk ultrahangra, hogy megnézzék van-e peteérés. Az is rendben. Majd mondtam, hogy akkor nézessük meg, hogy nála is minden rendben van-e. Nem volt ebből probléma, egyből belement, mert akkor már egy ideje próbálkoztunk a babával.
2014. ápr. 1. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm most nemrég volt lombikon, és azt mondta hogy az adott intézménybe a beültetések oka 60%-ban a nem megfelelő sperma miatt volt, 2013-ban. Én nagyon meglepődtem, mert ugye az az általános tévhit van, hogy "csak a nő lehet meddő", a férfiak ugye tökös legények. Esetleg ezt is meséld el, hogy tudja, nincs egyedül aki túl van ilyen vizsálaton, csak a férfiak nem írnak ki ezzel kapcsolatos kérdést és egymás előtt is letagadják. :-(
2014. ápr. 1. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy otthonról is lehet mintát vinni.Mi úgy tettünk.Előző nap elmentem a kórházba,adtak hozzá ilyen steril kis poharat....ja előtte a professzor akihez járok irt neki is egy beutalót spermavizsgálatra....otthon megtörtént reggel a mintavétel,bepattantunk az autóba és gyorsan 10 perc alatt leszállítottuk a célállomáshoz! :)Fontos hogy fél órán belül be kell érni vele,mert később már vizsgálhatatlan a sperma.Ennyi a történet,nem hinném hogy ez megviseli a férfi lelkét,sokkal nagyobb megpróbáltatásokat hozunk mi,ennyit ki kell bírni,főleg ha gyermeket szeretne!
2014. ápr. 1. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az en paromnak korhaz fobiaja van. egy baleset miatt sokat volt bent. 10honapomba telt mire arra ra tudtam venni,h csak vigye be a mintat. Kiderult,h van baj,pedig neki is van mar egy lanya. Szed vitamint,es meglatjuk.. Sok veszekedesunk volt emiatt. Baratnom parja is volt vizsgalaton,sztem ez volt az utolso lokes.. 23/ L
2014. ápr. 1. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kellett rávenni, önként ment, amikor kiderült, hogy hiába próbálkozunk. Én már úgy mentem a Mensmentisbe, hogy megvolt az ő eredménye is.
2014. ápr. 2. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!