Hogy csinálják a sperma vizsgálatot? Leírnátok részletesen?
Nagyon egyszerű:)
Le kell adni a mintát,gondolom ez érthető,hogy hogyan:D
aztán a doki mikroszkóp alatt megnézi és elemzi,hány élő,hogy mozog,milyen az alakja stb.
Már van időpontunk, ugy hogy nem magándokihoz megyünk.
Egyik ismerösöm is most volt ugyanebben az intézetben és neki vizsgáltak prosztatát is, viszont ő már majdnem 40 éves, lehet, hogy azért? ebben a korban már alapból kellene nézetni a prosztatát és lehet ha már ott volt azt is megnézték. Én erre is gondoltam, de azért ha van valakinek még tapasztalata légyszi leírnátok?
Az én férjem (30 éves) nagyon izgult,hogy mi fog történni.Amikor meglátta a dokit kicsit megnyugodott,mert egy kb vele egy idős fiatalember volt.Nézte a prosztatát is,de a párom azt mondta,hogy nem volt rossz.És külön örült neki,hogy az urológusnak kisebb volt a keze,mint az én nőgyógyászomnak :D
Spermavizsgálatra otthonról vittük az "anyagot" és bent voltunk a dokinál amikor mikroszkóp alatt megnézte meg ilyenek.Rögtön tudtuk az eredményt ami sajnos nem a legjobb ezért vettek tőle vért hormonvizsgálatra.
Nyugtasd meg a férjedet.Mutasd meg neki a válaszokat.Ha felkészül a "legrosszabbra" akkor szerintem kellemesen fog csalódni és nem fogja kellemetlenül érezni magát.
Ja majd' elfelejtettem: A férjemtől megkérdezte,hogy megvizsgálhatja e a prosztatáját.
az jó, ha megkérdezik, hogy megvizsgálhatják e.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!