Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy gyermek után, miért nem...

Egy gyermek után, miért nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Van egy 19 hónapos kislányom előző kapcsolatomból.1 éve elváltunk és másik kapcsolatot kezdtem. Fél évig voltunk együtt és nem védekeztünk, nem lettem terhes! 2 hónap után most egy új kapcsolatban vagyok .2 hónapja vagyunk együtt itt sem védekezünk. Minden nap aktív életet élünk az ágyban, minden pózt kipróbáltunk és nem esek teherbe! Nagyon elvagyok keseredve! Amikor a kislányom megszületett a 6 hetes kotrolra elmentem, nem volt semmi baj. Attól félek, hogy mégis a szülés alatt történhetett valami! Spontán szültem. Orvoshoz elmenjek vele, vagy csak úgyis azt mondják, hogy várjak egy évet?
2014. márc. 19. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre népiesen azt lehet mondani, hogy a kakas is számít. Honnan tudod, hogy ott minden rendben van ?
2014. márc. 19. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Miért akarsz egy még nem stabil kapcsolatba ujra gyereket szülni? ne haragudj de ez angy felelötlenség.
2014. márc. 19. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Akarsz gyereket?

A pasik is akarnak, akiket cserélgetsz félévente?

Kicsit vegyél visszább és előbb talán egy értelmes kapcsolatot kéne kialakítani, nem egyből gyereket gyártani...

2014. márc. 19. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Inkább örülj, hogy nem estél teherbe sem a 6hónapos kapcsolatodból, sem a 2 hónaposból. Utána meg az is elhagyna, és még te lennél felháborodva? Inkább védekezz, minek neked megint gyerek?? Nőj fel előbb!! A gyerekednek is az lenne az érdeke, meg neked is.
2014. márc. 19. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Gyereket szeretnél,vagy mért nem védekezel soha? A pasik is szeretnének gyereket (nemhiszem, vagy ha igen nem az első perctől, szóval nagyon nagy felelőtlenség,hogy nem védekezel. Inkább örülj,hogy még nem lettél terhes! Ha sikerült volna akkor most kisgyerekkel lennél ebben a kapcsolatban és lehet,hogy újra terhes lennél! Komolyan nem értem,hogy mit szeretnél?!!!
2014. márc. 19. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Két hónapos kapcsolatból tényleg nem kellene gyereket vàllalni, de ezt mindenki maga dönti el. Ha 2 gyerkőcöt is fel tudsz nevelni akàr egyedül is, akkor végül is miért ne? Bàr én inkább az apa-anya-gyerekek együttre szavazok. A volt férjem annak idején megbolondult és itt maradtam a 10 hónapos gyermekünkkel. Azóta eltelt 5 év és egyre nehezebben bírom egyedül. Ezért sem jutna eszembe egy alig ismert embernek gyereket szülni... Van munkahelyed ahova majd visszavesznek? Bocsànat a kérdésért, de ugye nem azért akarsz most babàt, mert nemsokàra megszűnik a gyeded?
2014. márc. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!