Előfordulhat, hogy nem minden hónapban van az embernek peteérése? Most 7,1 volt, a múlt hónapban 10,9.
Figyelt kérdés
A stressz közrejátszhat?2014. márc. 17. 17:34
1/7 anonim válasza:
Igen, előfordulhat. Mik ezek az adatok?
2/7 A kérdező kommentje:
Progeszteron szint
2014. márc. 17. 19:26
3/7 anonim válasza:
Ha ez a ciklus második felében volt, akkor nagy valószínűséggel nem volt peteérés, ahhoz min. 20 ng/ml kell, hogy legyen.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt tudom, amúgy 10 fölött nem stimuláltaknál már jó a szint.
2014. márc. 18. 06:39
5/7 anonim válasza:
Én csak azt tudom amit a dokim mondott. Nekem 16,8 volt a 21. napon és azt mondta h kevés, nincs peteérésem. Soha nem szedtem semmilyen progeszteron készítményt.
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenki mást mond sajnos.
2014. márc. 19. 08:20
7/7 anonim válasza:
szerintem is 21-25a jo ennel magasabb csak jobb.a progit lehet potolni....kremmel is...a peteeres elosegiteserol nincs infom.javaslok hormontanacsadoval konzultalj.neten is van csomo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!