Petevezeték átjárhatósági hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Fájdalmas? mi a menete? Elsősorban olyan tapasztalatok érdekelnének, akik a Róbert Károly Magánklinikán voltak.
köszönöm
2014. márc. 13. 11:17
1/4 anonim válasza:
Én nem ott voltam, de elég friss az élmény..röntgenesen voltam, mert nekem csak azt fogadtàk el.Bementem betegfelvét, aztàn haza mehettem, és màsnap visszamentem, pizsamàt, köntöst vinnem kelett.àtsétàltam a röngenbe, kaptam a hüvelybe 2 szurit az nem volt kellemes, de kibírható, majd felhelyeztek egy szerkezetet ami annyira fàjt mintha menstruàlnék, talàn egy picit erösebben, de az sem vészes, aztàn jött a kontraszt anyag amiből semmit nem éreztem..Szerencsére àtjàrható volt, lehet hogy azért..Nagyon nagyon féltem tőle, de nem volt annyira vészes..aztàn egy óra múlva mehettem haza.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nem voktam annal amaganklinikan de nekem nm reg volt ilyen vizsgalatom. Nem volt kellemes de ki lehet birni. Vmi kicsi vekony csovet tesz fel nyomast es szurast ereztem. Utana elaltattak. Rogeztek es kozbe vmi folyadakot vagy nem is tudom mit nyomtak fel (bocsanat a kifejezesert) ereztem de nem fajt. Utana mas fel orara ki voltam utve. Du haza mentem de fekudtem mert nagyon rosszul voltam de ez mar az altas miatt volt. Jah es minden rendben volt. Ne idegeskedj , felni sem kell. Elvileg kerhetsz altast ha nagyon nm fogod birni a fajdalmat. Amugy hamar lezajlik az egesz. :) sok sikert es drukkolok!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) lett utána baba?
2014. márc. 14. 12:43
4/4 anonim válasza:
2es valaszolo vagyok! Jovo honapba fog kiderul hogy lesz e baba. Multhet penteken volt a vizsgalat. Szoval most varok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!