11/13 anonim válasza:
A TSH önmagában nem értékelhető, kell hozzá az FT3, FT4 is. Én 3.28-as TSH-val lettem terhes, előtte évekig Euthyrox 75-öt szedtem. 6. héten az endokrinológus felemelte 88-ra. Egy hónap múlva a TSH lement 1,25-re. Sajnos missed ab lett a vége, de a nőgyógyász szerint (többtől is megkérdeztem) biztosan nem a pajzsmirigy hormonok okozták.
12/13 A kérdező kommentje:
voltam 3. és 21.napi vérvételen,de nem nézték a 21.napit,mert 3 hónapon belül volt már tsh ra vérvételem.attol függetlenül nem kellett volna progit és prolaktint nézni?se t3 t4 et nem néztek.én ezt nem értem.most nem tudom összehasonlitani sem.
2014. ápr. 29. 16:09
13/13 A kérdező kommentje:
ezek a 4.napi eredményeim
fsh 7,96
lh 3.50
öszradiol 147,10
progi 1.10
prolactin 252.00
tesztoszteron 0.70
2014. ápr. 29. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!