Inofolicról tapasztalat? Akinek sikerült a baba.
5 éve próbálkozunk a babával, illetve úgy mondanám, hogy a véletlenre bíztuk volna. Most dokit váltottam, aki első alkalommal közölte, hogy hátrahajló méhem van (ezt 8 évig egyetlen orvos sem mondta)
Pajzsmirigyes vagyok, vizsgálatok alapján most jók az értékeim.
A jelenlegi nődokim nagyon kedvesnek tűnik, de piszkálja a csőrömet, hogy vizsgálatot nem rendelt el, viszont első találkozásunkkor az inofolic nevű készítményt ajánlotta.
Eddig még semmilyen vizsgálatom nem volt ami megerősítené, hogy van-e esélyem teherbe esni. Van akinek segített babával kapcsolatban ez a készítmény? Napi 2*1 javasoltak.
Köszönöm a válaszokat.
Nem mondanám magam túlsúlyosnak, de a kilók szöknek időközönként, inkább súlyingadozásom van 5-6 kiló mínusz-plusz.
Babára vágyóknak sok kitartást, és sikert kívánok!
Remélem ha endokrinológust váltok, talán hozzáértőbb lesz.
Az bosszant, hogy így elküldött az előző nődokim, hogy jön az a baba ha akar.. :(
Nemtörődömség, és már ez a nődoki az 5. akihez elmentem, nagyon kedvesnek tűnik és segítőkésznek remélem végre normális orvosokkal fog összehozni a sors....és hamarosan itt lesz a pocaklakónk :((
Jaj én melóhelyen néztem meg a videót és drukkoltam, hogy ne jöjjön be senki mert én is a bőgés szélére kerültem, olyan megható volt!!!
Remélem még megadatik a csoda, hogy kisbabám lesz nekem is és mindenkinek aki szeretne!!
Szia!
nekünk 2 év után az első inofolicos hónapban sikerült a baba! Én naponta 1 zacsival ittam, de még maradt is meg, mert a pozi teszt után nem mertem inni,
Én azért keresnek másik dokit, mert nekünk minden kivizsgálás után (hormon, vér, sperma, hsg, uh-s peteérés követés) ajánlotta az inszem előtt, de szerencsére nem került rá sor.
Egyszóval számos oka lehet hogy nektek sem sikerül, és ha pl. el vagy záródva, vagy azoospermáról van szó, nem fog segíteni, mert nem csodaszer. Sok sikert!
Sziaszok. én egy 23 éves lány vagyok akinek az első perctől kezdve problémái vannak a menzessel.
Fogamzásgátlót nem szedhetek - szedtem másfél évig. az előtt Lutenyl és provera nevű gyógyszereket szedtem. decembertől szedem a Duphastont mert mondtam hogy kisbabát szeretnénk. és most márciusban mikor voltam nála az inofolicot ajánlotta, mert hogy segít a rendszertelen menzeszben is de legfőbbként nekem is a baba miatt adta.
nálam sajnos semmilyen hormon kezelés nem lehet mert egy másik betegségem is van és a kettő üti egymást.
meg kicsit lusták a petefészkeim.
Remélem nekem is és nektek is sikerül a baba!!
kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!