Meglesitek a görbém?

Figyelt kérdés

Kérdés:láttok-e pét, és ha igen, hol?

[link]

2014. márc. 1. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
ott ahova behúzta.
2014. márc. 1. 13:05
 2/5 A kérdező kommentje:
az nagyon klassz lenne :)
2014. márc. 1. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha volt is, szerintem csak a 27. napon. e még az sem tuti. Nem szeretnélek elkeseríteni, de nem a legszebb görbe.

Biztosan jól méred?

2014. márc. 1. 14:10
 4/5 A kérdező kommentje:
nem jól mértem, mert csak csippanásig...
2014. márc. 1. 15:06
 5/5 anonim válasza:

Elvileg a leesést követő 24. óra körül van a peteérés, és utána a hő emelkedik, a cover line felett marad. a te esetedben nem egészen egyértelmű, de ha "igaz" a görbéd, akkor én is inkább a 27.-28. ciklusnapra tenném. Ez esetben nem tudom hány napos a ciklusod (ez egy befejezett görbe??, de ha 33 napos, jó késői a pé, és a luteális fázis marha rövid. Ilyenkor ha meg is termékenyül a petesejt, nem hinném, hogy be tud ágyazódni.

Ha Azt a nagy esést nézem a 20. napon, sztem a 21. napon volt pé, utána szépen ment is felfelé, csak 3 napra visszaesett a cl. alá. Egyébként ilyen is van. Az én terhesgörbém is visszaesett pé után, igaz csak 1 napra.

Látni kellene az előző görbéidet is, ha vannak, mert inkább érdemes többet nézve konklúziót levonni.

Ha adhatok egy tanácsot: érdemes lenne ilyenkor, mikor nem vagy benne biztos, hogy volt-e pé, még vmilyen módszerrel kiegészíteni (javaslom az LH tesztet). És összevetni a hőgörbével. Ez a combo egész jó, és megtudod mikor volt a pé. (Én pl. azt hittem, a 28 napos ciklusomnál a 14. napon van pé, aztán kiderült, 16.-on volt. Aztán e felismerést követő hónapban össze is jött a babó).

2014. márc. 1. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!