Jó ideje nem sikerül teherbe esnem. Voltam mindenféle kivizsgáláson, párom is rendben van. mégsem jön a baba.
Nem agyaltam eddig túlzottan, viszont most már kezdek kétségbe esni. Mit tehetnék még hogy sikerüljön? Hormonok rendben, átjárhatóságin voltam. Akinek van jó ötlete, szívesen fogadom.
Szia! Ne haragudj meg de hány orvosnál voltál eddig? Endokrinológusnál is jártál? Én 8 éve várok első kisbabámra a "minden rendben van" dokik miatt. Még csak 1 éve derült ki, hogy koránt sincs minden rendben. SŐT! Ir, pm alulműködés, magas prolaktin, PCOS. Pedig 3 különböző orvos mondta, hogy minden rendben.
2014. febr. 14. 12:02
12/17 anonim válasza:
7 hónapig próbálkoztunk mire sikerült a fiúnk ovu tesztet használtam és E vitamint kezdtünk el szedni a férjemmel napi 1 szemet mind a ketten!!A köv. hónapban jött is a baba most 18 hónapos. Akartunk tesót vettem E vitamint a 3. hónapban sikerült is szerencsére. Folsavat is szedtem az nem árt azt mondta a dokim. Én ajánlom az E vitamint nekünk bejött. Kívánom, hogy legyen szerencsétek!!
2014. febr. 14. 12:02
13/17 Picsusz válasza:
Én a méhpempőt minden reggel éhgyomorra szedek 1g-ot.Elvileg 28 napig kell szedni,majd ugyanennyi nap szünet,és újból lehet kezdeni.Nagyon bízok benne,hogy segít,sok jót hallottam róla.Ártani nem árt.
Bár nem valami romantikus, de szex után gyertyaállás, sőt én - elég hajlékony vagyok - és egészen a nyakamig dobtam a lábaim, így a férjem a - bocsánat - , de égnek meredő fenekem megrázta egy picit... :D
lehet nagy hülyeség, de nekünk elsőre összejött a baba, pedig soha nem volt normális ciklusom...
Sok sikert :)
2014. febr. 15. 19:31
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Tényleg nem vmi romantikus:), de lehet pont ez hiányzik a sikerhez. Veszíteni valóm nincs, csak a kitartásom kezd lenullázódni.:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!