Miért nem sikerül? Mi tehetnék még?
Jó ideje nem sikerül teherbe esnem. Voltam mindenféle kivizsgáláson, párom is rendben van. mégsem jön a baba.
Nem agyaltam eddig túlzottan, viszont most már kezdek kétségbe esni. Mit tehetnék még hogy sikerüljön? Hormonok rendben, átjárhatóságin voltam. Akinek van jó ötlete, szívesen fogadom.
mi 5 évig vártunk a babára, és a 4. évben kiderült, egészen egyszerű oka volt: bár a cukrommal minden oké, de az inzulinom elég magas volt.
10 hónap alatt beállt, és még abban a hónapban terhes lettem.
Persze, ezt nem azért írom, hogy nálad is ez a baj, csak én úgy jártam, hogy 3 doki mondta, hogy minden oké a hormonokkal, és mégsem...
A helyedben elkezdeném az Aviva tornát, neten megtalálhatod a könyveket letölthető formátumban is.
Javaslom, hogy együttlét után feküdj hasra legalább fél órára, vagy gyertyaállás. Nekem ez kétszer bevált (lehet semmi értelme, de valamiért mégis így sikerültek a fiúk :))!
Elvileg az inzulinommal sincs baj.
Avivat lehet megpróbálom, de ezt könyvből el lehet sajátítani a gyakorlatokat?
Eddig nem csináltam gyertyaállást, de megpróbálom azt is. Veszíteni valóm nincs.
Köszi a segítséget!
igen, simán tanulható könyvből szerencsére :)
sok sikert, szorítok Nektek!
Mi is mindent kipróbáltunk, kivizsgálások rendben voltak.
Annyira rástresszeltem (méricskélések, hőmérőzés, minden) hogy teherbeestem és rá pár napra elvetéltem. Azt hittem megnyílik alattam a föld, mikor a doki mondta, nem látok semmit.
Utána összetörtem teljesen, hónapokig magam alatt voltam.
Majd azt mondtam, már bocsánat a kifejezésért, de lesz*rom, hogy lesz e babám, nekem ebből a kikészülésből elegem van. Vettünk egy macskát, hogy kiélhessem dajkálási vágyamat és ennyi. Következő hónapban terhes lettem.
Illetve még pont akkor fejeztünk be egy méphempő kúrát, úgyhogy a teherbeesést vagy ennek vagy a lemondásnak tulajdonítom.
Sok sikert és mielőbbi babásodást!
Méhpempőt nem próbáltam.
Ovu tesztet viszont igen, és Uh-on is nézték h van peteérésem.
Méhpempőt mennyit kell naponta enni.
Akinek sikerült a baba gratulálok, akinek még nem, annak meg szurkolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!