S. O. S! Akit tud segítsen?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg a hormonvizsgálatom eredményét.Az Fsh és Lh értéke jó,viszont a prolaktint nem értem.Az én eredményem:24,1 ng/ml A normál tartomány :2,8-29,2 -ig van.Viszont azzal van gondom,hogy a terhes tartomány 9,7-208,5-ig van,tehát ebbe is beleesek.Akkor most ez mit jelent?2014. febr. 11. 18:52
1/4 anonim válasza:
egy igazán jó endokrinológus erre már adna gyóygszer mert a prolaktin szint éjjel a legmagasabb akér a duplája is lehet a reggeli értéknek. Azt szeretik ha középtartománynál nem több hogybeleférjen ez az éjjeli emelkedés. 3. napi vérvételed volt? az LH FSH mennyi? csak mert az egymáshoz való aránya sem mindegy ha az nem jó utalhat PCOS-ra ami manapaság a leggyakoribb meddőségi ok.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat! A 2. napon voltam.Az Fsh-m : 5,6 mIU/ml. Ennek a tartományai :
Follikuláris :2,5-10,2
Luteális:1,5-9,1
Az Lh:3,8 mIU/ml
Follikuláris: 1,9-12,5
Luteális: 0,5- 16,9
Azt nem értem,hogy miért esek bele igazából két tartományba is,szóval a follikulárisba és a luteálisba is mindkét hormonomnál,illetve a prolaktinnál a terhes tartományba is.Segítenél ezt megfejteni?Nagyon köszönöm még egyszer!
2014. febr. 11. 19:14
3/4 anonim válasza:
a terhes tartománnyla ne törödj az csak azért van nmegadva ha épp valaki terhes ennyi is lehet. az sme gond hogy két tartományba is belefér a többi. Annyi hogy a babához nem ártana ha az LH FSH aránya 1:1-hez kell legyen és 2 körül a legjobb d evan akinek több és sikerül. Többi homront nem néztek? tesztoszteron progeszteron stb???
4/4 A kérdező kommentje:
Progeszteronom : 0,9 ng / mL
Tesztoszteron : 17,3 ng/ dL
2014. febr. 11. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!