Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A depresszió megnehezíti a...

A depresszió megnehezíti a teherbeesést?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 13:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hihihi, milyen nehezen viseled a kudarcot! :D

Édesem, nem lehet engem trollkodással felbőszíteni. Sajnálom, hogy a buta válaszaid után még ez sem sikerül. -.-

De írj még valamit, hátha mérges leszek! ;)

2014. febr. 11. 14:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Na mi lesz már? Így leköt a mateklecke? ;)
2014. febr. 11. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés, érintett vagyok és kutatgatásaim közben ezt a cikket találtam: [link]
2014. febr. 15. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:

# 1/13 Örülj neki,hogy elképzelni sem tudod, milyen depressziósnak lenni. Nem az úgymond hétköznapi depressziós hangulatról beszélek, ez teljesen más és addig én se tudtam elképzelni amíg nem volt "szerencsém" hozzá.

A tudományban elismerik és kezelik a depressziót, mint betegséget.

2014. febr. 15. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát, fogamzásgátlási módszernek nem nevezném, de tuti h ilyenkor nem annyira termékeny a nő szervezete...
2014. febr. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!