Pajzsmirigy alulműködés +meddőség, Sorstársakat keresek! Van valakinek hasonló?
Sziasztok, másfél éve próbálkozunk a babával, mindhiába. EGy hónapja az endrokrinlógusom megállapította hogy pajzsmirigy alulműködésem van, kaptam rá gyógyszert (L-thyroxint) ezt már egy hónapja szedem. A doki szerint a pecsételő vérzésnek és a meddőségnek semmi köze a pajzsmirigy problémámhoz. Reméltem hogy ebben tévedni fog, de a mostani menzeszemet is 5-6 napos barnázás előzi meg.
Azért keresem a sorstársakat, hogy leírják a tapasztalataikat. Kiváncsi vagyok hogy van e valaki akinek a gyógyszertől elmúltak a menstruációs gondjai, főleg a pecsételő, barnázós részre gondolok, esetleg sikerült teherbe esnie.
+még egy kérdés, olvastam itt egy beszélgetésbe hogy a progszteron hiány okozhat még hasonló problémát, van a kettő betegségnek köze egymáshoz? L thyroxin mellett szerintetek ki lehet próbálni a progeszteron krémet is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!