Picsusz kérdése:
Első teszt negatív. Akkor ez már biztos?
Figyelt kérdés
A ciklusaim 32-34 nap között vannak.Ma vagyok a 32.napon,és a mai tesztem negatív lett.De mensi még sehol.Fáj a mellem,jobb oldalon hasszurka érzése.Ha nem jönne meg,mikor lenne érdemes újra tesztelni,hogy biztosra menjek?2014. febr. 1. 13:17
1/9 anonim válasza:
Szia,
Ha a ciklusaid 32-34 akkor érdemes megvárni a 34. napot.
Akkor már jobb eséllyel mutatja ha van bent valaki. :)
a akkor is negatív, 2 nap múlva ajánlott megismételni ha addig sem jön meg.
Ha babát szeretnél, akkor szurkolok! :)
Sok sikert! :)
2/9 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy indokolt-e, voltatok-e együtt az elmúlt 2-3 hétben, lehetséges peteéréskor. Ha szabályosak a ciklusaid, akkor a peteérésed nagyjából 2 héttel ezelőtt lehetett, egy optimális együttlét esetén mostanra már legalább halványan két-csíkoznod kellene. Szerintem várj egy pár napot, mert a tüneteidet okozhatja akár felfázás is. Meg egyébként is, 1-2 nap késést bármi előidézhet. Az én nődokim azt mondaná, hogy amíg nem késik egy hetet, tesztelni sem érdemes.
3/9 A kérdező kommentje:
3 éve próbálkozunk,ez az első hónapom az átjárhatósági műtét után.5.én múlt el,azóta 2-3 naponta voltunk együtt a férjemmel.Azt hittem most nagy esélye lesz a babának.De a mai negatív tesztem jól lehangolt :( Mensi sehol,csak fehér folyás.
2014. febr. 1. 14:16
4/9 anonim válasza:
2. vagyok. Szerintem pár nap múlva tesztelj újra. Ha negatív, és továbbra sem jön meg, akkor menj vissza dokihoz (bár szerintem, ha eddig rendezett volt a ciklusod, akkor pár nap múlva megjön úgy is.) A legfontosabb, hogy ne keseredj neki, ha megjön, kezdj el hőmérőzni, mert azzal nagyon jól belőhető a pontos peteérésed, amikor nagyobb eséllyel foganhat meg a kicsi! Drukkolok neked, mielőbbi pozitív tesztelést! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Tavaly még eléggé össze vissza jött meg a mensim,utàna kezdtem el meddőségi központba jàrni,clostyt kaptam,attol szépen beàllt.Utàna is,fogytam is,az is biztos ràsegitett.Decemverbe volt a mütétem,utàna meg jött idöben.3hónapunk van,hogy sikerüljön a baba.Ezért is vagyok nagyon elkeseredve.Na de majd lesz valahogy.Köszi a jókivànságot.
2014. febr. 1. 18:40
7/9 A kérdező kommentje:
Nem sikerült :(
2014. febr. 5. 20:59
8/9 anonim válasza:
Őszintén sajnálom. :( De ne keseredj el, annyi sikertörténetet olvasni, ahol pont akkor jön össze, mikor már úgymond lemondanak róla és nem görcsölnek rá..
Szurkolok én is és még sokan mások, hogy mielőbb sikerüljön nektek!! Fel a fejjel!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen a biztató szavakat,aranyosak vagytok.Reméljük hamarosan sikerül.
2014. febr. 6. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!