Lesz valakinek mostanában lombikja? Jó lenne ha megosztanánk a tapasztalatokat! :-)
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 12:53
1/15 anonim válasza:
Szia
Nekem most volt/van :). Hétfőn megyünk 2 kis pöttömért :) Mikor kezdesz? Hova jársz?
2/15 anonim válasza:
Sziasztok, mi 2 hét múlva startolunk a BMC-ben, első lombik.
3/15 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó hogy írtatok!!!Mi akkor még elején vagyunk.Most írják fel majd a szurikat!!!Nektek miért kellett lombik??Nekem endometriózisom van!Szerencsére minden más rendben van(hormonok, méhem stb..)Mi szegedre járunk zádori doktorhoz.Nektek milyen szurit írtak ki??Nagyon szurkolok kedves első h mind a 2 kis pöttömke megtapadjon!!!!:-):-)
2014. febr. 1. 15:35
4/15 anonim válasza:
Második vagyok, nálunk a férjemnél van a gond (azoospermia), hereszövetből nyert fagyasztott spermiumokkal nyomjuk! Velem minden OK. Melyik meddőségibe jártok?
5/15 anonim válasza:
Bocsi most látom hogy Szeged :)) Sok sikert!
6/15 anonim válasza:
Első vagyok.
Mi a Bp. Kaáliba járunk. A páromnak kevés a spermaszáma és nem is elég fürgék. Nekem meg IR-en van és nálunk ezért kellett a lombik. Szurik nekem meroinál volt meg cetrotid + a tüszőrepesztő. 16 petesejt lett tőlünk :)
7/15 anonim válasza:
Mi márciusban fogunk lombikozni. Már van egy lombik babánk, most 13 hónapos. Neki szeretnénk tesót. :)
8/15 A kérdező kommentje:
Mi is márciusban fogunk lombikozni.Majd 10-én írja ki a gyógyszert,szurit,és ha majd megjön utána kell szurizni magam.Már nagyon várom.Kedves első nektek hanyadik sikerült??Kedves utolsó nektek miért kell lombik??
2014. febr. 2. 06:55
9/15 anonim válasza:
sziasztok!Mi most kezdjük a 4.lombikot,jövő szerdán vagy pénteken kezdek:)
10/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Sajnos akkor te már rutinos vagy.Szurkolok nagyon.Miért kell a lombik???
2014. febr. 2. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!