PCOS-s vagyok ehetek egy héten 1x 2x túró rudit vagy negrot?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 15:39
1/10 anonim válasza:
Nem! Túró Rudi helyett Norbi Update rudit, Negro helyett pedig édesítőszerrel készült diabetikus cukorkát lehet enni.
A szénhidrátot számolni kell a Norbis dolgoknál is.
2/10 anonim válasza:
update turórudit igen negrót nem. Kerüld amiben cukor van elég sok diabetikus termék van már szerencsére.
4/10 anonim válasza:
igen de ne napi szinten, pl uzsira vagy tizóraira. az Aldiban Lidl-ben sokkal finomabbat lehet kapni ráadásul olcsobb is és több van egybe.
5/10 A kérdező kommentje:
és ez a cerbona lassú vagy gyors ch?
2014. jan. 28. 17:38
6/10 weapon válasza:
meg ne edd ezt az "ápdét" túrórudit!
hidd el nem olyan "ápdét" az,el hiheted, arra csak mondják, hogy az, hogy a fogyni vágyók is vegyék az édességet, nem rossz indulatból mondom!
7/10 anonim válasza:
a kérdezö nem fogyni akar hanem IR-es. Nyugodtan eheti mivel a simát nem eheti igy marad ez. Nem cukor van benne és ez a lényeg.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, IR-es is vagyok és vékony.
2014. jan. 29. 15:24
9/10 weapon válasza:
én értem, hogy nem fogyni akar,de én azt akartam mondani, hogy ez az ápdét vacak szinte semmiben nem tér el a "hagyományos"(szintén hulladék) ruditól.a hagyományosban sincs sok cukor egyébbként,csak talán nyomokban.de a másikban sem vagyok biztos, hogy nincs minimális cukor,vagy laktóz...attól,hogy ápdét, még nem lesz diabetikus.
10/10 anonim válasza:
Update-et fogyaszthatsz, amennyiben nem tartalmaz szóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!