Nettke kérdése:
PCOS pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Aki PCO-S annak általában pozitívak a terhességi tesztjei, de nem is terhes, csak a magas hormonszintet jelzi a teszt?2014. jan. 27. 17:51
11/15 A kérdező kommentje:
az utolsó menszim dec 22-26-ig volt 33-37 naposak a ciklusaim, tehát ma tartok a 37.-napnál, és 2 pozitív tesztnél! olvastam róla hogy aki pcos, azoknál a hormonszint miatt csalhat a teszt, ez igaz?
2014. jan. 27. 19:26
12/15 anonim válasza:
nem tudom sajnos. Inkább ezt már egy orvostól kéne megkérdezned. Meg az előző helyen írtad, hogy nem szeretnél babát. Ha ez tényleg így van és nem szeretnéd megtartani ( persze ha most babás vagy ) akkor jobb azt is mielőbb megbeszélni a dokival , hogy hogyan tovább. megkérdezhetem hány éves vagy ?
13/15 anonim válasza:
pco-s vagyok, próbálkoztunk pár hónapot az első előtt, szerintem több mint 100 tesztet megcsináltam már, de CSAK akkor lett pozitív mikor terhes lettem. Most jön a második, és megint CSAK akkor lett pozitív mikor tényleg jött a gyerek!
Szerintem az amire Te gondolsz, az a hcg termelő ciszta, de az más (és iiigencsak ritka) ciszta! Nem az ami nekünk van!!!!
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!
Jön a baba, a doki is igazolta!
Még pici nagyon, csak pár napos, a doki aztmondta a következő ultrahangon már a szivhangot is halljuk majd, mert azt kb 10-12 naposan lehet elsőnek hallani!
2014. jan. 30. 18:39
15/15 anonim válasza:
Ismerősöm ezen az oldalon csinált egy tesztet. Neki anno kiderült, hogy tényleg PCOS betegsége van.
Azóta kezelik és sokkal jobb már neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!