Kopa dr tényleg annyira jó? Vagy csak híres? Hol rendel magánban?
Még egy voks Kopára, áldom az eget hogy hozzá került a férjem!
A SOTE Urológiai Klinikán is rendel, TB-re (ő ott az andrológiai centrum vezetője), de baromi hosszú a várólista hozzá. Ha elmentek egy konzultációra magánba, utána már benyom műtétre (ha kell) a klinikára hamar. Nekünk nyáron a spermavizsgálat + konzultáció 30.000,- volt a KOC-ban.
Azoospermia a gond.
Lehet tudni - akár privátban - hogy ki műtötte a párod?
Milyen új eljárással dolgozik?
Köszi a válaszokat egyébként!
Mi is a KOC-ba jártunk hozzá.
Eleinte nagyon szerettem, és első alkalommal már többet haladtunk mint egy évig a másik andrológusnál.
Kicsit szkeptikus lettem a végére; mert egy év után sem találta meg a baj okát (emelkedett fehérvérsejtszám a spermában); pedig havonta mentünk és fizettünk mint a katonatiszt. Egyszer azt mondta hogy csak a lombik jöhet szóba; máskor hogy donorsperma kell, aztán hogy megy természetes úton, csak lassan.
Majd azt hogy amíg nincs meg az ok; addig biztos lesz aki megcsinálja a lombikot; de biztosan nem sikerül. Ez után pedig azt, hogy mehetünk inszemre...
De ettől függetlenül tényleg mindenhol csak jókat hallottam róla. Lehet hogy mi vagyunk a kivétel :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!