Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kopa dr tényleg annyira jó?...

Kopa dr tényleg annyira jó? Vagy csak híres? Hol rendel magánban?

Figyelt kérdés
Már van egy gyermekünk, de új biopszia kell a lombikhoz.
2014. jan. 19. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen egyedül ő csinálja egy új speciális eljárással a biopsziát, sajna nekünk azzal sem jött össze, de tényleg nagyon profi. Körúti Orvosi centrumban rendel.
2014. jan. 19. 23:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, ő a legjobb, Körúti Orvosi Centrumban rendel, keress rá. Nem olcsó, de az országban a legjobb!!!!!!!
2014. jan. 20. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Még egy voks Kopára, áldom az eget hogy hozzá került a férjem!

A SOTE Urológiai Klinikán is rendel, TB-re (ő ott az andrológiai centrum vezetője), de baromi hosszú a várólista hozzá. Ha elmentek egy konzultációra magánba, utána már benyom műtétre (ha kell) a klinikára hamar. Nekünk nyáron a spermavizsgálat + konzultáció 30.000,- volt a KOC-ban.

2014. jan. 20. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
énis kopát ajánlom.Minket elsőre más orvos műtött(biopszia),nagyon megbántuk másodszorra már Kopához mentünk,hál istennek.párodnak mi baja?
2014. jan. 20. 13:05
 5/9 A kérdező kommentje:
A Körúti OC-ban nem találtam az orvosok között. ??
2014. jan. 20. 13:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Azoospermia a gond.

Lehet tudni - akár privátban - hogy ki műtötte a párod?

Milyen új eljárással dolgozik?

Köszi a válaszokat egyébként!

2014. jan. 20. 13:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Mégis megvan a KOC-ban.
2014. jan. 20. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi is a KOC-ba jártunk hozzá.

Eleinte nagyon szerettem, és első alkalommal már többet haladtunk mint egy évig a másik andrológusnál.

Kicsit szkeptikus lettem a végére; mert egy év után sem találta meg a baj okát (emelkedett fehérvérsejtszám a spermában); pedig havonta mentünk és fizettünk mint a katonatiszt. Egyszer azt mondta hogy csak a lombik jöhet szóba; máskor hogy donorsperma kell, aztán hogy megy természetes úton, csak lassan.

Majd azt hogy amíg nincs meg az ok; addig biztos lesz aki megcsinálja a lombikot; de biztosan nem sikerül. Ez után pedig azt, hogy mehetünk inszemre...

De ettől függetlenül tényleg mindenhol csak jókat hallottam róla. Lehet hogy mi vagyunk a kivétel :-/

2014. jan. 21. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Mikrosebészeti eljárással csinálja. Mikroszkóppal megvizsgálj a hereszöveteket és ahol feltehetőleg a legtöbb sperma van, onnan veszi ki a mintát.
2014. jan. 21. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!